Foto: Shutterstock

Još malo slobodnih mesta.

Skoro je sredina septembra i jesen je iza ugla, međutim iz turističkih agencija su nam rekli da interesovanje srpskih turista za Tursku i Egipat ne slabi do kraja oktobra. Tako oni koji ipak nisu išli na more u jeku sezone imaju i dalje šanse za pravi letnji odmor i to po mnogo jeftinijim cenama od onih koje su vladale tržištem sredinom leta.

Nažalost, zbog velike popularnosti svi aranžmani za letovanje u septembru su mahom popunjeni, a polako dominantne postaju povoljne ture po evropskim gradovima.

Iz agencije Eta turs su nam rekli da je od velike ponude ostalo mesta još samo za Ljubljanu, a polazak je 29. septembra. Ponuda uključuje 3 noćenja sa doručkom i autobuski prevoz, a cena po osobi iznosi 119 evra.

Iz agencije Travelland su nam takođe rekli da je cela Turska popunjena, ali su nas umesto toga uputili na ponudu koju imaju za 3 noćenja u Atini avionskim prevozom na kojoj, takođe, ima još malo slobodnih mesta. Polazak je 13. septembra, a ponuda uključuje 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4 zvezdice i iznosi 339 evra po osobi.

Iz agencije Odeon su nam takođe rekli da je za letovanje u septembru mahom sve popunjeno, ali da je ostalo nekoliko slobodnih mesta za Šarm el šeik i da je ta ponuda trenutno na popustu. Ponuda uključuje 11 all inclusive noćenja u hotelu sa 4 zvezdice, polazak je 14. septembra, a cena je 599 evra po osobi i uključuje avionski prevoz sa svim transferima i aerodromskim taksama.

Pročitajte još:

Iz agencije Felix travel su nam rekli da je kod njih sada posebno popularna ponuda za obilazak Toskane u trajanju od 6 dana, mesta je ostalo još nekoliko pa je zato ovaj aranžman sada na popustu. Cena po osobi iznosi 129 evra, a polazak je 14. septembra. Ponuda uključuje autobuski prevoz, izlete i tri noćenja sa doručkom u hotelima sa 3 i 4 zvezdice.

Ovog septembra veliku popularnost ima i Istanbul među srpskim turistima pa su tako aranžmani za ovaj grad takođe skoro svi popunjeni, međutim mi smo pronašli jedan sa autobuskim prevozom i 3 noćenja sa doručkom. Reč je o agenciji Montesol koja i dalje ima slobodnih mesta na ovoj ponudi koja uključuje 6 dana i 3 noćenja sa doručkom u hotelu od 3 zvezdice u Istanbulu, a cena po osobi je 119 evra, a prvi polazak je 14. septembra.

***

Bonus video: Sibinj – grad koji nas posmatra

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram