Foto: Promo

Zimski sportovi i planinarenje imaju povoljan učinak na zdravlje. Zato smo srećni da podelimo sa vama da su zimska odmarališta u Bugarskoj dostupna za ljubitelje pustolovina na otvorenom.

Sva odmarališta i ugostiteljski objekti za smeštaj rade uz poštovanje strogih protivepidemijskih mera. Aktuelne informacije možete uvek naći na našoj Internet stranici.

Zimski sportovi pozitivno utiču na Vaše zdravlje
Foto: Promo

Bavljenje zimskim sportovima vezano je za poseban međunarodni protokol za sigurnost. Opšteprihvaćena pravila ponašanja jesu držanje rastojanja na stazama, nošenje zaštitnih naočara, šalova i drugih zaštitnih sredstava, kao i održavanje discipline prilikom korišćenja zajedničke opreme i infrastrukture.

Ova pravila važe svake sezone i omogućuju upražnjavanje sportskih i rekreativnih aktivnosti tokom pandemije na bezbedan način. Sportske aktivnosti na otvorenom, svež vazduh i uživanje u lepoti prirode povoljno utiču na ljudsko zdravlje. Bugarska nudi veoma širok izbor mogućnosti bavljenja zimskim sportovima а kombinacija sa mineralnim vodama i SPA uslugama pruža sve uslove za kvalitetan odmor. A uz sve to možete da uživate u ukusnim jelima i kvalitetnom bugarskom vinu.

Saznajte više o Planinskom i Ski turizmu ovde, o Banjskom i Spa turizmu ovde i o Vinskom i gastronomskom turizmu ovde.

Foto: Promo

Ministarstvo turizma je razradilo poseban plan primene protivepidemijskih mera tokom nove zimske sezone. Mere su usklađene sa smernicama Ministarstva zdravlja i preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Svi bugarski hoteli, restorani i turistički objekti upoznati su sa njima kako bi gostima obezbedili siguran odmor bez rizika od zaraze COVID-om 19.

Do 31. januara u Bugarskoj ostaju na snazi ograničenja u vezi sa pandemijom COVID-19. Aktuelne informacije možete uvek pronaći na našoj Internet stranici.

Dođite i uživajte u svojoj zimskoj priči u Bugarskoj!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare