Foto.printscreen/youtube.com/c/MaddieLambert

Imala je samo 13 kad je zatrudnela, a sad je otkrila detalje koje nikad nikom nije rekla.

„Trudna s 13: Moja priča“ – tako je na Youtubeu nazvala svoju ispovest Medi Lambert, najavljujući da ovom prilikom otkriva detalje koje nije nikad pre.

Medi je danas 19-godišnja majka iz Teksasa. Zatrudnela je kad je imala samo 13 godina, a svoju priču odlučila je da objavi na internetu kako bi pomogla drugim devojkama koje se nađu u sličnoj situaciji.

„Imala sam samo 13 godina kada sam počela da se zabavljam sa svojim prvim prvim dečkom koji je bio od mene stariji godinu dana. Nismo znali puno o seksu, u školi su nas učili da je apstinencija najbolja zaštita od trudnoće i bolesti, ali nam nisu rekli da je vrlo lako ostati trudan. Stvarno nisam imala pojma da se tako lako može ostati u drugom stanju“, ispričala je Medi.

Kad je nakon nekoliko nedelja dečko raskinuo s njom, to ju je jako pogodilo, seća se kako nije ustajala iz kreveta, samo je ležala ili spavala.

„Onda sam počela da povraćam. Nisam znala šta se događa. Kad mi je zakasnila menstruacija, pomislila sam da sam trudna, ali nisam to sebi htela da priznam… Danima sam sedela na WC šolji, pritiskala stomak i molila Boga da dobijem ciklus“, seća se Medi.

Na kraju ju je majka odvela kod doktora i saznale su da je Medi trudna najmanje 14 nedelja.

„Ali ona nije bila ljuta, što je bilo čudno. Zagrlila me je i rekla da će sve biti u redu. Rekla je: Mi volimo bebe u ovoj kući, biće sve ok“ – to je bila reakcija njene majke koja je dirnula sve koji su pogledali video.

Medi kaže da je od trenutka kad je dobila maminu podršku sve bilo lakše. Odlučila je da zadrži bebu, a „kad ju je videla na ultrazvuku, preplavio je osećaj ljubavi“. „Znala sam da će sve biti dobro i da mi je suđeno“.

Ipak, nije bilo lako. Bivši dečko joj nije ni verovao da je trudna, vršnjaci su joj se rugali i nazivali je najgorim imenima, ali kaže da nije imala vremena da misli o tome jer je imala teške mučnine.

Pročitajte još:

„Kad je došao trenutak da je rodim, bila sam prestravljena, ali sve je prošlo u najboljem redu. Kad su mi moju ćerku stavili na grudi, to je bio najbolji osećaj na svetu“, kazala je Medi i dodala kako se nada da će uskoro upisati fakultet jer želi da studira psihologiju, a njena ćerka će uskoro krenuti u osnovnu školu.

***
Bonus video: Mame preduzetnice Najgroznije je kad te navedu na pomisao da je trudnoća greška

Komentari

Svi komentari (0)