Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Nije prvi put da vidimo ovo.

Mrežama se deli snimak koji će mnoge navesti da neko vreme zaobilaze pekare, poslastičarnice, prodavnice brze hrane. Na njoj vidimo malog sivog miša koji u vitrini s kolačima „degustira“ lešnik kugle, specijalitet popularne pekare.

„Džeri je malo ogladneo“, napisao je korisnik koji je podelio snimak, a i drugi su na startu prihvatili foru i stali u odbranu „Džerija“. „Njuška samo, ne osuđujte ga odma“, „Pao mu šećer srce malo“, „Vidi kako se krije iza šampite, mukica“, „To je pacov od mog druga vakcinisani su oboje“; „A koja je cena miša? Jel na prodaju, šta kažu?“ – pokušali su da se našale, u inat onima koji insistiraju na tome da se slučaj prijavi i zove sanitarna.

Ipak, sudeći po većini komentara, ovo nije usamljen slučaj, a problem s higijenom postoji u mnogim pekarama, ali i na drugim mestima na kojima se Beograđani hrane svakodnevno.

Pročitajte još:

„Kod fontane ima stotine Džerija, radila tamo“.

„Dlake, bubašvabe, žilet, a sad i miš“.

„Pa ljudi, u svakoj pekari ima miševa. Jeste grozno, nehigijenski, zaraza u najavi ali u svakoj pekari ima miševa, nemojte da ste u zabludi i da mislite da je ovo samo u ovoj pekari.“

„Nisu samo miševi: u Železniku u centru gore na raskrsnici muve lete pa lete, leti zimi, pekara puna muva, po staklu po pecivu svuda“.

„Kad bi vi znali koliko slinaca i buba ste pojeli u životu u hlebu ne bi ga u životu pogledali“, nižu se komentari „upućenih“.

Pa, verujemo da će mnogi bar neko vreme voditi računa o tome gde nabavljaju hranu.

Pročutajte još:

***

Bonus video: Sredstva za higijenu na pijačnim tezgama upola jeftinija

Komentari

Svi komentari (0)