Foto: Instagram / nicolasaujula

Predvideo nove krize...

Nikolas Audžula, samoproklamovani vidovnjak iz Londona, tvrdi da je još 2018. predvideo da će pandemija pokoriti svet.

On kaže da je predvideo i izgubljene izbore bivšeg predsednika Donalda Trampa, kao i požar u katedrali Notr Dam u Parizu.

Sada se usmerio na 2023. otkrivajući vizije koje ima za Novu godinu, od teških vremena u Britaniji do slomljenog srca za Madonu.

Madona Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

On je nagovestio da bi se u Velikoj Britaniji mogao dogoditi državni udar.

„Mislim da će prihodi i popularnost kraljevske porodice pasti“, rekao je za Sun.

Kralj Čarls III popeo se na presto u septembru nakon smrti svoje majke, kraljice Elizabete II. Sa novom godinom, kraljevska porodica se suočava sa objavljivanjem memoara princa Harija, „Spare“, koji bi trebalo da izađu 10. januara.

Princ Čarls Foto:EPA-EFE/ANDY RAIN

Audžula vidi kako se kralj Čarls suočava sa zdravstvenim problemima vezanim za „njegovo srce ili cirkulaciju“. Kralj je prošlog meseca napunio 74 godine.

A ekonomija se neće skoro opraviti.

„Mislim da će ekonomski pad biti veoma dugoročan i mogao bi da traje šest ili sedam godina“, tvrdi prorok.

„Mislim da će najgore doći na kraju decenije. Ući ćemo u recesiju, i stvari će biti bolje, onda ćemo imati drugu. Mislim da će doći do dvostruke recesije na globalnom nivou. Kao rezultat toga, videćemo mnoge gubitke radnih mesta i zatvaranje kompanija”, predivđa.

Pročitajte još:

U predviđanjima iz pop kulture, Audžula kaže da je pred Madonom teška godina. Ima i viziju da će možda „proći kroz malu promenu i tranziciju u svom životu i da bi mogla da dovede u pitanje svoju vezu“.

***

BONUS VIDEO: Prof. Dejan Šoškić: Šta će se dešavati sa inflacijom u 2023. godini?