Vilijam i Hari
Princ Vilijam i Hari; Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Vilijam nikad neće sesti na tron?

Francuski lekar i astrolog pravog imena Mišel de Notr Dam, u javnosti poznat kao prorok Nostradamus, predvideo je tačnu godinu kraljičine smrti, tumači autor i vodeći stručnjak za poznatog proroka Mario Riding.

Pišući o Nostradamusovim zagonetnim pesmama iz 1555. godine, Riding je 2005. rekao: „Preambula je da će kraljica Elizabeta II umreti oko 2022. godine, u dobi od oko 96 godina.“

Nostradamus je napisao sintagmu „Kralj ostrva“ u jednoj od svojih pesama, a time je, navodno, mislio na nagađanje da će se veći deo Komonvelta odvojiti tokom vladavine kralja Čarlsa III.

Pročitajte još:

Autor je utvrdio i da će Čarls doći na presto sa 74 godine, ali će ga godine naterati da abdicira.

„Nezadovoljstvo određenog dela britanske populacije, nakon njegovog razvoda od Dajane, princeze od Velsa, još će trajati“, napisao je, a prenosi Večernji list.

Posebno je zanimljiva prorokova rečenica: „Zameniće ga čovek koji nikada nije očekivao da bude kralj“, koja po njemu znači da Vilijam neće sesti na tron. Riding misli da čak postoji mogućnost da Hari postane kralj.

@morrrrrisssssss We live in a simulation #nostradamus #queenelizabeth #predictions #future ♬ original sound - James Gurney Welling

Podsetimo, kraljica Elizabeta preminula je u četvrtak 8. septembra, a sahrana je zakazana za ponedeljak 19. septembra. Na tronu ju je nasledio sin Čarls, a u redu za krunu sada je prvi Elizabetin unuk Vilijam, pa njegova deca.

***

Bonus video: Da li će kralj Čarls III biti dostojan naslednik majke?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram