Foto: Printscreen You Tube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Obračun koji je posvađao Srbiju.

Čak i ako ne gledate Slagalicu mogli ste ovih dana da ispratite obračun koji je definitivno obeležio superfinale – između Arsenija Arsića i Alekse Stefanovića.

Arsenije Arsić dospeo je na „stub srama“ zbog reakcije na poraz.

„Znate šta, osećam izvesnu dozu samokrtike zbog sporosti kojoj inače nisam sklon. Mislim da razlika nije realna. Jeste njemu u korist, ali ne ovoliko već da se to pre svega duguje meni i mojoj sporosti“, kazao je Arsenije, što su gledaci protumačili kao izliv sujete.

Ipak, sledećeg dana gledali smo ih u novom okršaju, koji je već prerastao u obračun „delija“ i „grobara“.

Arseniju ipak ni pozicija crvenog takmičara nije pomogla da stigne svog rivala. Aleksa je pobedio i postao prvi finalista superfinala TV Slagalice, mada je skromno igru ocenio kao „gore od ovog ne može“. Arsenije je rekao da je dobro i da je „poluzadovoljan“. „Nisam zadovoljan jer nisam pokazao maksimum, a zadovoljan sam jer sam se našao u final fouru“, rekao je, a u nastavku pokušao da nadglasa voditeljku kako bi objasnio da nije tu zbog „materijalnog momenta“.

Pročitajte još:

Ipak, da ga je ispadanje iz igre zabolelo malo više nego što je hteo da prizna, pokazao je van kamera – a Aleksa se pobrinuo da gledaoci saznaju za njegov sledeći potez. Na Tviteru je, uz poruku „Ko gubi, ima pravo da se ljuti“, objavio da ga je Arsenije blokirao.

„Ko bi rekao da jedna Slagalica može da bude ovako dramatična“, zezaju se tviteraši. Ali, nije baš ni zezanje – sećate li se šta nam je ispričao pobednik prošlog superfinala Slagalice?

Nije poznato kako se ovo rivalstvo između Alekse i Arsenija odvijalo iza kamera, ni zašto je došlo do te lične konfrontacije, jer ipak je u pitanju kviz znanja… Međutim sigurno je da je izazvalo dosta teških reči po društvenim mrežama, a krenule su čak i priče da je Slagalica „nameštena“ i da je to u vezi sa navijačkim grupama.

I dok ljubitelji drame budno prate razvoj situacije, za koju zaslužni i takmičari i navijači – mnogi brinu da se Slagalica pretvara u rijaliti.

***
Bonus video: Pobednik superfinala Slagalice: Istog dana dobio sam strašne poruke

Komentari

Svi komentari (12)