Podeli
neverna mlada
Foto: Dan Galic / Alamy / Profimedia

Iako je znao da verenica uveliko švrlja, odlučio je da se venčaju. Onda je na svadbi šokirao sve jer je otkrio s kim mlada spava i – otišao.

Venčanje bi trebalo da bude dan pun veselja i ljubavi, a često ga još lepšim učine govori koje drže kum, kuma, prijatelji, mladenci… Ipak, jedan mladoženja iskoristio je taj trenutak da svima objavi kako mu supruga nije bila verna – ali da nisu bili verni ni prijatelji. Momak pod imenom Šon, koji je bio među zvanicama, ispričao je u emisiji Grejema Nortona kako je sve izgledalo.

Naime, ceremonija je prošla bez ikakvih problema, a kada je krenulo slavlje, svi su počeli da drže kratke govore. Na red je došao mladoženja koji je prvo rekao: “Igraćemo jednu igru.”

Kazao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjire ispred sebe i pronađu crvenu nalepnicu. Onaj ko je nije pronašao morao je dan sedne, pa su tako ostali da stoje samo osmorica muškaraca.

Pročitajte još:

Mladoženja je potom svima poručio da obrate pažnju na te muškarce koji su ostali da stoje i glasno rekao:

“Svi su spavali s mojom suprugom od kada smo se ona i ja verili. Ja sada odlazim i tražiću poništenje ovog braka.”

On je tad pokupio svoje stvari i izašao iz prostorije bez ijedne reči. Malo je reći da su gosti ostali u potpunom šoku. Ipak, misterija je kako je mlada reagovala šta se dalje događalo, prenosi britanski San.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar