osveta mužu
Foto: Printscreen/TikTok/sassygran/Giovanni and Doris

Super baka Doris (94) prava je zvezda društvenih mreža jer često oduševljava pratioce snimcima u kojima priča o raznoraznim dogodovštinama. Ipak, jedan njen video se izdvaja od drugih jer u njemu bakca otvoreno govori kako se osvetila mužu koji ju je prevario.

Baka Doris postala je poznata na TikToku zahvaljujući svom unuku Giju. On je počeo da objavljuje smiešne videe u kojima pratioci, njih čak 600 hiljada, mogu da vide koliko je ona posebna. U jednom naročito popularnom videu, koji je 57 miliona puta pregledan na TikToku i Fejsbuku, Doris se priseća kako je uhvatila supruga u prevari, ali i kako je priredila osvetu njemu i njegovoj “prijateljici“.

@sassygran

She could tell the way I was watching my cousin eat that I was getting grumpy ?#sassygran

♬ original sound – Giovanni and Doris

„Saznala sam da ima drugu devojku, pa sam se sprijateljila s njom. Jedne noći otišle smo u izlazak, a ja sam odlučila da neću ništa da pijem. Za razliku od mene, ona se napila. Kada je bilo vreme da pojedemo nešto, ona je bila toliko pijana da je pala licem u hranu i tako zaspala. Onda sam nazvala supruga i rekla mu da dođe po svoju prijateljicu“, ispričala je Doris u videu.

@sassygran

people asked if I’d post this again #sassygran

♬ Drip Like ME – Kenndog

Pročitajte još:

Ona je na društvenim mrežama podelila mnoštvo detalja o svom životu, uključujući i to kako je imala dva muža alkoholičara i petoro dece, a nakon drugog razvoda radila je čak tri posla kako bi se brinula o njima.

Na kraju je pokrenula sopstveni vrtić gde su klijenti plaćali zavisno od svojih primanja, pa je čak nudila i besplatnu brigu o deci za siromašne majke.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar