Sex
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

ASMR je skraćenica od „Autonomous Sensory Meridian Response“ i zapravo opisuje kako raspaliti maštu ugodnim žmarcima koji se protežu od vrata niz kičmu.

Novi trend koji se ušunjao u spavaće sobe je zapravo prijatan osećaj koji struji našim leđima i podstiče libido. Zanimljivo je da ASMR seks ne traži neke posebne položaje ili akrobatske veštine. Potrebno je samo pronaći okidač koji će nas pokrenuti. A šta tačno izaziva taj osećaj, razlikuje se od osobe do osobe.

Pročitajte još:

Za neke su to zvukovi koje neko pravi dok jede jabuku, za druge su to vlažne usne koje šapuću ili osećaj kad ti prsti nežno klize po koži. Važno je da se stvori čulni, opuštajući osećaj koji će nas uljuljkati u neku vrstu transa.

Oslobađa

Mada ASMR u početku nije bio zamišljen da bude erotski doživljaj, pruža brojne prednosti u seksualnom životu. Taj čulni doživljaj može da nas oslobodi u seksu i podstakne da se maksimalno prepustimo. Fokus na zvukove i dodire može da nam pruži još više poverenja i sigurnosti, pa nema razloga da se ne isproba.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare