Foto: Printscreen TikTok/ leonemorrison1

Razmislite o ovome kada sledeći put budete skakali.

Engleskinja Lion Morison (21) uputila je svim odvažnim plivačima važno upozorenje nakon tragedije koja joj se dogodila na plaži, prenosi Daily Mail.

Nakon skoka u more s mola imala je tešku povredu – slomljene su joj obe potkolenice jer je skočila u plitku vodu ne sluteći da se plima povukla.

Podelila je video snimak trenutka kada je skočila u more poslavši upozorenje svim nesmotrenim skakačima da provere dubinu mora pre nego što se odluče da izvode vratolomije na vodi.

@leonemorrison1 To anyone jumping off cliffs this summer make sure you check the deph at the bottom it could have been a whole lot worse but ive only suffered from a snapped tib and fib please be careful this summer #fyp#brokenbones #becareful ♬ original sound - Leone Morrison

Lion je s dve prijateljice i ranije tog dana skakala sa mola visine četiri metra. Međutim, kada se opet vratila na mol, plima se povukla i ona nije bila svesna da pada u plićak.

Nakon skoka Liona je slomila potkolenice, ali je ipak uspela da se odvuče do plaže gde ju je sačekala hitna pomoć. Operisali su je u bolnici i ugradili su joj metalnu šipku kao potporu kolenu.

Tek nakon tri meseca su joj zacelile rane.

Na šokantnom video snimku uhvaćen je trenutak kada je Lion istrčala do ivice mola pre nego što je skočila. Nakon uranjanja u vodu snimak se prekida i nastavlja se u trenutku kada je Lion već na nosilima i prima kiseonik.

Poručila je da se moglo završiti mnogo gore.

„Bila sam s nekoliko prijatelja na plaži i videli smo ljude kako skaču s mola, pa smo i mi krenuli njihovim putem. Bilo je jako vruće. Skočili smo, a potom smo otišli da plivamo. Još jedan naš prijatelj je skočio, ali je izašao jer mu je bilo hladno. Svi smo izašli i vratili se do mesta gde je sedeo naš prijatelj“, napisala je na TikToku.

„Htela sam da skočim još jednom jer volim adrenalin, ali kada sam skočila drugi put plima se povukla i bilo je puno pliće“, objašnjava ona.

„Udarila sam u pesak i moja leva noga je napola pukla. Uspela sam se odvući na obalu, a onda mi je prišla medicinska sestra koja se tu slučajno našla. Ne mogu joj se zahvaliti dovoljno. U početku nije jako bolelo jer me pucao adrenalin, ali bol je sada 8 na skali od 1 do 10“, ispričala je Leone.

Istakla je da je bol nepodnošljiva i da joj je potrebna još jedna operacija kako bi opet prohodala.

Njen snimak ima preko 50.000 pregleda, hiljade lajkova i na desetine komentara korisnika koji su joj poželeli brz oporavak.

***

Bonus video: Povreda na letovanju – Čemu služi polisa osiguranja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)