Foto:N1/tiktok.com/@galluzzojulian

Svi znamo kako je kad se zaglaviš na šalteru i da to nije naročito smešno, međutim...

Julian Galuco je Kanađanin italijanskog porekla koji već neko vreme živi u Srbiji i često o tome priča na svom TikTok nalogu, a ovih dana mu posebno smetaju redovi i šalteri.

Iako se nije tek doselio, uvek pronalazi nove stvari koje ga iznenađuju i koje bi verovatno zabezeknule ostale Kanađane, a na koje smo mi navikli. Poslednje o čemu je govorio je vreme, spomenuvši kako se redovi kod kasirki i na drugim šalterima brzo pomeraju u Kanadi, dok se u Srbiji taj koncept ne poštuje i svako funkcioniše u sopstvenoj vremenskoj zoni.

Kaže da je jednom zakasnio na autobus jer je neko ispred njega razgovarao sa osobom na šalteru dvadeset minuta.

@galluzzojulian Polakooooooooooo 🫠 #srbija #serbia #srb ♬ A moist healing song - Nez Tunes

A kad smo već kod šaltera, moramo se osvrnuti i na njegovu imitaciju šalteruše na srpskom, sa sve čuvenim: „To nije moj posao“.

@galluzzojulian I think my šalteruša accent is pretty good, what you think 💀 #srbija #serbia #opstina ♬ original sound - Julian Galluzzo

Iako neke od tema provučene kroz snimke deluju kao kritike, čini se da Julian ipak voli život u Srbiji i da skreće pažnju na sve to s ljubavlju, kao što možemo videti kada su u pitanju rakija, ćevapi, pa čak i promaja.

Pročitajte još:

***


Bonus video: Beograd za strance i dalje važi za jeftiniju destinaciju – a za nas?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar