Foto:printscrren/tiktok/@ciaranelliottwalm

Sigurno vam je poznata situacija na kasi kad vam radnil skenira artikle prebrzo i ne stignete da ih spakujete. Druga osoba već dođe na red, a vi još uvek pakujete namirnice? Jednom muškarcu bilo je dosta toga, pa je smislio trik kako to da spreči.

Na TikTok je objavio video u kojem je pokazao kako usporava proces skeniranja tako što svoje namirnice raspoređuje široko po traci umesto da ih sve stavi na jednu gomilu.

„Jedan savet koji će vas spasiti: Raširite ono što ste kupili kako biste dobili na vremenu za pakovanje u kese“, kaže u videu koji je skupio gotovo 300.000 pregleda.

@ciaranelliottwalm

LIFE HACK #aldi #fyp #shopping #supermarket #tellme #rentfree #cheat #lifehack

♬ original sound – Ciaran Elliott Walms

Mnogi su rekli da će ovaj trik isprobati već idući put kada budu u prodavnici, ali ima i onih koji misle da je nepotreban jer, kako kažu, vole brzinu kasira koji su se takođe oglasili.

Pročitajte još:

„Ljudi misle da će ovo upaliti, ali neće – samo ćemo brže skenirati“, napisala je jedna osoba, dok je druga rekla da mogu biti opomenuti od nadređenog ako nisu dovoljno brzi.

„Ja sam kasirka i mogu vam reći da viču na mene ako nisam dovoljno brza.“

Neki čak tvrde da mogu dobiti otkaz zbog sporog skeniranja pa se setite toga kada idući put budete nervozno stajali na kasi.

***

Bonus video: Reciklaža, razvrstavanje kućnog otpada

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare