Dimitrije Obradović u Poteri Foto: RTS

Dimitriju Obradoviću, jednom od najmlađih učesnika kviza Potera, pošlo je za rukom da naljuti uvek smirenog Jovana Memedovića, ali i tragača, mene, mog ćaleta, verovatno i vašeg i dobar deo Tviter zajednice iz samo jednog razloga - uprkos briljantnom znanju koje je pokazao nije želeo da prihvati ponudu tragača od vrtoglavih 800.000 dinara i primakne mu se korak bliže.

Dimitrije za Nova.rs kaže da se ne kaje što je ostao na srednjoj sumi, jer mu je učešće u kvizu bilo prvo pojavljivanje u medijima, dakle vatreno krštenje.

Pročitajte još:

“Ja sam pre svega savetovao ostale učesnike da idu na srednju sumu, bio bih bio jako nedosledan da jedno govorim, a drugo radim. Drugi razlog je to što mi je ovo ipak bilo prvo pojavljivanje na televiziji uopšte. Nije lako kada vam upere reflektore u glavu. Mislim da se videlo da sam pod tremom kod brzih pitanja, posle sam se opustio. Moram da priznam da mi je u tome pomogao Jovan Memedović kao i čitav tim. Iskreno, voleo bih da se takmičim ponovo”, kaže Dimitrije za Nova.rs.

Ipak, mladi učesnik kući nije otišao praznik ruku. U finalnoj poteri uspeo je da čak dva puta vrati tragača i tako obezbedi da njegova dva saigrača Nikola i Božidar i on osvoje 630.000 dinara. Nije malo zar ne?

Dimitrije Obradović Foto: Privatna arhiva

Memedović: Hoćete još da Vas kritikujem?

Najazanimljiviji deo Potere definitivno je bilo samo “suočavanje” sa tragačem. S obzirom na to da je Obradović u prvom delu igre tačno odgovorio na osam pitanja, i sa sobom kod tragača poneo 80.000 dinara, Miolirad Milinković, koji se našao u ulozi sinošnjeg tragača dao je Obradoviću najveću ponudu ikada – 800.000 dinara.

Kada je Dimitrije odlučio da ostane na srednjoj sumi, tragač i Medović bili su vidno razočarani.

Kako je igra odmicala, a Obradović nastavio da ređa tačno odgovore u obračunu sa tragačem, Memedović je nastavio da “podbada” tamničara i podsećajući ga da je sa znanjem koje pokazuje, mogao da pobegne tragaču bez većih problema.

“Hoćete još da vas kritikujem?”, upitao je Memedović Obradovića nakon jednog od pitanja.

Dimitrije, sine Mitre, što ne ode na veću sumu

Na učešće Obradovića nije ostala nema ni Tviter zajednica.

“Dimitrije, sine Mitre, što ne ode na veću sumu”, napisala je jedna od korisnica Tvitera.

*

Ipak, Dmitije je obećao da će se Poteru vratiti i da će kada drugi put stane ispred tragača zaigrati na veću sumu.

BONUS VIDEO: Pobednik superfinala Slagalice: Istog dana dobio sam strašne poruke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram