Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Printscreen

Već godinama unazad novogodišnja dekoracija se u Beogradu postavlja neobično rano i taman kad smo se navikli - evo stiže novembar, a grad još nije okićen kako dolikuje. Pitali smo vas: Zašto?

„Ne bih da unosim paniku, ali Beograd još nije okićen“, „konstatacija“ je koja se često može čuti u poslednje vreme, a kićenje grada počelo je tek danas bez velike pompe.

Ispostavilo se da mnogi imaju „objašnjenje“ za ovo kašnjenje – od toga da u centru grada više nema dovoljno drveća za lampione, do ideje o ukidanju Nove godine. U nastavku pogledajte odgovore koje smo od čitalaca dobili na društvenim mrežama.

Foto:Nova.rs

Kasne isporuke ili nadležnima trenutno nije do novogodišnje dekoracije?

Foto:Nova.rs

Da li se sprema otkazivanje Nove godine ili nas ovog puta turisti iz Bugarske zaobilaze?

Foto:Nova.rs

Možda je stvarno došlo vreme za štednju, čak i na tome.

Foto:Nova.rs

Čeka li nas karantin?

Foto:Nova.rs

Na kraju, možda i jeste okićen, ali nismo primetili. Od zagađenja.

Foto:Nova.rs

 

Ipak, zaista nema razloga za „paniku“.

Pročitajte još:

Pištaljka je nedavno objavila da, uprkos tome što beogradsko javno komunalno preduzeće „Javno osvetljenje” poseduje skupu novogodišnju rasvetu, koju je na spornim tenderima kupilo od firme „Kip lajt” u proteklih nekoliko godina, to preduzeće je u septembru raspisalo novi tender za kupovinu osvetljenja.

„Javno osvetljenje” sada zahteva 4.200 lančanica dužine po deset metara u različitim bojama, 600 lančanica od po pet metara i ukupno 1.400 svetlećih zavesa u različitim oblicima, navodi ovaj portal.

***
Bonus video: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)