Foto: OUSAMA AYOUB / AFP / Profimedia

Ako volite maskenbale, izdvojili smo mesta gde će večeras i sutra biti najbolje.

Noć veštica se obeležava širom sveta svake godine, 31. oktobra. Na zapadu je Halloween jedan od većih praznika koji predstavlja prvi od tri dana kada se sećamo mrtvih, svetaca i mučenika. U Beogradu se tim povodom organizuju tematske večeri ili maskenbale.

Noć veštica je idealna prilika da budete neko drugi makar na jedno veče. Na vama je da iskažete svoju kreativnost, pustite mašti na volju i napravite što bolji i originalniji kostim.

Iako noć veštica pada u ponedeljak, većina lokala će ovaj praznik obeležiti za vikend. Gde god da odete ne zaboravite da se sat vraća unazad što znači da ćete plesati sat duže.

Pročitajte više

Istražili smo gde će ovog vikenda biti zagarantovano dobar provod.

U klubu Drugstore, u subotu, održaće se PROSTO žurka, na dva stejdža. Muziku će puštati beogradski dj-evi : Vuk Vukosavljević, Aleks Bojović, Danijel Čehranov i mnogi drugi. Cena ulaznice je 1290 dinara.

U Ben Akibi Halloween žurka će se održati takođe u subotu. Malina i Lerdi Dajana će puštati muziku u donjem delu a na spratu vas čekaju Nadežda Dimitrijević & Lale (Happy People). Napomena je da dođete maskirani, a ukoliko niste imate mogućnost da kupite masku po promo ceni na ulazu.

U Kuglašu u subotu svirka i maskenbal. Navy ne obećava i Sara Džesika panker se i ove godine vraćaju u Kuglaš da ponove prošlogodišnju sjajnu svirku. Karte će se prodavati na ulazu po ceni od 500 dinara, a najbolja maska će biti nagrađena.

Zappa baza je novo mesto u Beogradu koje će Noć veštica obeležiti u petak. Ako niste ljubitelj pevača Weeknd-a, bolje zaobiđite ovo mesto jer je tema žurke „Vikend celu noć“. Karte možete kupiti u zappa baru po ceni od 600 dinara, a na ulazu će biti 700.

Najbolja maska osvaja dve karte za Abelov koncert negde u Evropi, dok druga najbolja maska dobija ploču po izboru ili par diskova! Postojaće i utešne nagrade za ostatak učesnika.

Na Zappa Barci, u petak, malo drugačija priča. Očekuje vas šestočasovni emotivni brodolom uz najlepše balade koje su pripremili Jovidža i Alexis VanderCunt.

Karta je 400, a garderoba 200 dinara.

U Elektropioniru, u subotu, bend Goatmare & Hellspades slavi 13. rođendan, a specijalni gosti biće i rok bend Sanitarium. Obavezno dođite maskirani da upriličite njihovu rođendansku žurku a oni najmaštovitiji će biti nagrađeni. Ulaznice koštaju 500 dinara.

Za ljubitelje elektronike u klubu Half žurka pod nazivom Halfoween Tale. Za pultom vas čekaju Wise D & Kobe, Derek West, Mark Aasgier.

Pročitajte više

Ulaz za dame slobodan je do 01h uz koktel dobrodošlice, a regularna cena karte iznosi 500 rsd do 01h, 800 dinara od 01h.

U petak u klubu Hype čeka vas Trap Halloween. Na trep muzičko putovanje vas vode dj-evi Rokam i Che-woo. Ulaz se ne plaća ali su rezervacije obavezne. Takođe ne zaboravite da je ulaz zabranjen za mlađe od 21.

Subota je u Svaštari rezervisana za elektroniku – muziku će vrteti Nemo i Umique. Ulaz se plaća 500 dinara. Obavezno dođite sa maskom.

Pop Quart u subotu pravi Halloween žurku na kojoj je tema maske slobodna, samo je poželjno da je imate. Muziku će puštati dobropoznati dvojac Marko Gangbanger i Keskse. Ulaz sa garderobom je 300 dinara, a moguće je rezervisati stolove ako dolazite sa ekipom.

***

Bonus video: Dan svetog Patrika – spektakl dronova na nebu iznad Dablina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar