Prizor u Beogradu je dokaz da nisu krivi ni 5G ni Bil Gejts

Lifestyle 26. jan. 202112:02 > 12:14
Podeli:
Foto:FoNet/Božana Pavlica

Fotografija nastala u blizini pijace na Novom Beogradu prikazuje sve ono čega se ne plašimo i na šta smo izgleda postali imuni dok raznim teorijama zavere "rušimo" 5G antene, raskrinkavamo Bila Gejtsa i predviđamo da će svi koji su ovih dana primili vakcinu od nje umreti.

Spisak neverovatnih teorija zavere u Srbiji raste iz dana u dan. Ipak, za neke bazične stvari koje zapravo čine našu svakodnevicu, one koje nas sapliću na svakom koraku i unazađuju kvalitet života – često smo i sami krivi. Baš juče sam pomislila koliko sam bedna što nemam snage da izgovorim ko zna koji put „hoćete to da podignete“… Mladić je prošao pored kontejnera i baš u tom trenutku dok ga je desnim ramenom očešao, slinavu maramicu iz ruke je bacio levo, na zemlju. Ne znam zašto, uvek me zanima zašto, ali neka pitanja zauvek ostaju ko ravna crta na aparatu koji meri rad srca.

Ovih dana se na mrežama masovno deli fotografija nastala kod pijace u bloku 44, u čijem potpisu stoji: „Šta nam rade Amerikanci, Švabe, Hrvati i ostali zlotvori…“

Đubre…đubre svuda oko nas. Ti otpaci preko kojih preskačemo svakog dana su najbolji pokazatelj patriotizma, ljubavi koju imamo prema našoj zemlji, gradu, komšijama, pa i nama samima. Izgleda da je bilo kakve ljubavi ipak malo uprkos brojanicama oko retrovizora. Hejta i raznih teorija ko nas uništava i kako imamo za izvoz – baš kao i đubreta.

Pročitajte još:

Kad sledeći put izađete u šetnju obratite pažnju na to kako su bačene maske postale nova pseća govna. Ima ih svuda, najmanje u kantama. Ako ste ikad živeli u zgradi, verovatno ste imali bar jednog komšiju koji je kesu sa đubretom izbacivao kroz prozor. Ovde se bre ljudi svađaju da li su svi krajevi grada podjednako prljavi, kao da je u pitanju takmičenje.

Kako reče neko u komentarima ispod slike – ovo je kolektivni selfi bez filtera. Njega nam niko nije podmetnuo i ubacio sa strane. Sami smo krivi.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar