Pravi prijatelj u prirodi – Huawei Watch GT 3 Pro pametni sat

Lifestyle 14. jul 202212:41 > 12:41
Podeli:
Foto: Promo

Leto je pravo vreme za odlazak u prirodu kada želite da pobegnete od gradske vrućine. Postoje razne sportske aktivnosti koje su vam dostupne u zelenim oazama naše zemlje, a mi smo izdvojili nekoliko njih u našem serijalu Survive this.

Pratilac tokom skijanja na vodi, penjanja na veštačku stenu, izviđanja, orijentiringa i još nekoliko sportova nam je bio Huawei Watch GT 3 Pro pametni sat. Njegove inovativne mogućnosti su došle do izražaja i pomogle našoj novinarki da se bezbrižno prepusti aktivnostima u prirodi.

Ono što ovaj sat predstavlja jesu elegancija i sport u jednom. U kakvom god da ste društvu, koja god da je prilika u pitanju, Huawei Watch GT 3 Pro će biti odličan izbor. Sat je vodootporan i izrađen od najkvalitetnijih materijala. Zanimljiva karakteristika koja se tiče njegovog izgleda jeste pozadina sata, koja se prilagođava vremenu i dobu dana, tako da će sat biti vidljiv i od pomoći uvek. Ono što smo takođe primetili a što i kompanija Huawei ističe jeste njegova dugotrajna baterija i brzo punjenje. Koliko god vremena želite da provedete u prirodi tokom dana, ovaj sat će biti sve vreme od pomoći uz svoje fenomenalne funkcije.

Pogledajte još:

Kako smo najviše bili oduševljeni različitim režimima vežbanja, moramo da naglasimo to da na satu možete izabrati više od 100 različitih režima- od trčanja, vožnje bicikla, golfa, čak i ronjenja, pa sve do nekih ekstremnijih sportova. Ono što je bitno je to da na ovom satu postoje dostupni profesionalni saveti koji se tiču istezanja, zagrevanja, i vizuelni prikazi samih vežbi koji svom korisniku pružaju pre svega bezbedan trening, bez puno pripreme. Sat će sve to odraditi za vas.

Jedino što vi morate poneti na trening jesu volja i disciplina. A ako vam toga manjka, možete se motivisati tako što ćete pustiti vašu omiljenu muziku direktno sa sata, koji je povezan za vaše bežične slušalice tokom treninga.

Huawei Watch GT 3 Pro dodatno ima preciznu GPS navigaciju čak i izvan mreže, kompas, kao i mape tako da ako ste se izgubili, to neće biti nikakav problem. Sat će vam poslati savete kako se vratiti na stazu ako ste na planinarenju. Takođe, zavisno od toga koji trening ste odabrali, sat može meriti tempo, puls, rastojanje koje ste prešli i na taj način ćete znati sve o stanju svog organizma tokom treninga. Samim tim, znaćete kako da prilagodite dalje aktivnosti koje ste imali u planu.

Što se tiče zdravstvenih funkcija, tu je Huawei Health aplikacija. Uz pomoć aplikacije svakodnevno pratite različite parametare kako biste bili informisani o svom zdravlju. Huawei Watch GT 3 Pro će vam poslati obaveštenja o stanju vašeg organizma u datom trenutku nakon izmerenih otkucaja srca, praćenja stresa tokom dana, količine vode koju ste popili ili koliko ste spavali. Imate sve što vam je potrebno na dohvat ruke.

Naš zaključak je da ovaj sat definitivno olakšava sve vrste aktivnosti, čini vas da se osećate bezbedno, vodite zdrav život a u isto vreme izgledate moderno. Spoj prefinjenosti i vanserijskih sportskih i zdravstvenih funkcija Huawei Watch GT 3 Pro čini pravim partnerom u prirodi ili gradu, na treningu ili nekoj elegantnoj večeri.

Komentari

Vaš komentar