Survive this: Novinarka Nove testirala najjače zezanje na Adi Ciganliji

Podeli:

Skijanje na snegu je većina ljudi već probala, međutim, malo njih se usudilo da skija na vodi. Ekipa portala Nova.rs, u prvoj epizodi serijala "Survive this" otkriva šta je neophodno da znate pre nego što je upustite u ovakvu avanturu, ali i koliko je ovaj sport na vodi zahtevan.

Voda, sunce, skije, ali i dobra volja su nešto bez čega ne smete da krećete u ovakvu avanturu. Ipak, pre nego što se upustite u ovako nešto neophodno je i da znate neke stvari. Naša sagovornica, instruktorka u ski školi „NiX“, Nada Stevanović, pobrinula se da pre stajanja na skije znamo sve što je neophodno.

„Za početak bi bilo poželjno da znate da plivate“, kroz smeh kaže Stevanović. Ipak, da je ova avantura malo više od toga, nesumnjivo su pokazali otkucaji srca naše novinarke koje je izmerio sat Huawei GT3 Pro.

Ukoliko se odlučite za ovakvu letnju zabavu, stručne instruktore, srčanu podršku, ali i pozitivnu energiju definitivno ćete pronaći u ski centru na Adi Ciganliji – „Aqua ski“. Uz njihovo bodrenje, iskustvo i smeh, padanje u vodu vam neće toliko teško pasti, a ne zaboravite da prethodno uzmete Bivits kako biste mogli što duže da uživate u provodu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar