Foto: Privatna arhiva

Rat zbog parkinga ili ljubavna svađa?

Koji god razlog bio, vozač belog BMW-a nije dobro prošao. Na mrežama se deli snimak napravljen na parkingu u beogradskom naselju Mirijevo, na kojem vidimo da je neko, očigledno jako besan na vlasnika, zasuo auto hranom, razmazao sve po staklima…

Neki su u startu zaključili da je u pitanju borba za parking mesto, mada više deluje kao ljubavna osveta. Tome u prilog govori i poruka koja se nazire pod ovim „švedskim stolom“, a više njih je imalo ideju ko bi mogao tako nešto da uradi.

Prva osumnjičena je – pevačica Ljupka Stević, koja je svojevremeno u besu slupala kola svog ljubavnika i objavila to na mrežama.

„Ljupka Stević vam želi srećne božićne i novogodišnje praznike“, jedan je u čitavom nizu komentara onih koje je prizor iz Mirijeva asocirao na Ljupkin skandal, mada ima i onih kojima sve ovo „liči na Marinu Abramović“.

Pročitajte još:

U svakom slučaju, „detektivi“ s mreža pretpostavljaju da je u pitanju ženska osoba, da je ovo uradila iz osvete, te da je razlog vrlo ličan s obzirom na izliv besa.

„Pa vi posle varajte devojke, niste ni svesni šta su u stanju da urade“; „Kuku al’ je besna“; „Osveta se služi hladna kao predjelo“, konstatuju.

No, šalu na stranu… Možete samo da zamislite reakciju vlasnika BMW-a kad je ovo video?

***

Bonus video: Novi stari problem u Mirijevu: Iz beogradskih kanalizacija se ponovo izlivaju fekalije – ima li rešenja?

Komentari

Svi komentari (4)