Nije Crni petak: Šta čekaju Novobeograđani od ranog jutra po olujnom vetru

Lifestyle 26. nov. 202109:58 > 10:07
Podeli:
Red za paketice ispred Opstine Novi Beograd
Red za paketiće ispred Opštine Novi Beograd Foto:Ana Kalaba/Nova.rs

Možda u tržnim centrima nema očekivane gužve zbog Crnog petka, ali pred Opštinom Novi Beograd red se otegao sve do ulice.

Jutros smo još u 8 ujutru pred ulazom u Opštinu zatekli u redu na desetine ljudi koji strpljivo čekaju, poštujući distancu i odolevajući snažnim udarima vetra.

Red za paketice ispred Opstine Novi Beograd
Red za paketiće ispred Opštine Novi Beograd Foto:Ana Kalaba/Nova.rs

 

Ispostavlja se da se ovaj prizor ponavlja već danima, tačnije, od 22. novembra kad je počelo prijavljivanje za dečije paketiće. Takođe, na bonus vaučer od 6.000 dinara imaju pravo sva deca do 15 godina koja žive na Novom Beogradu, a za njega, kako se navodi, „možete kupiti veliki asortiman garderobe, sportske opreme i sportskih rekvizita“.

Pročitajte još:

Nije jasno šta to znači i šta će zapravo moći da se uzme na taj vaučer, ali mnogi su procenili da vredi. Budući da je napomenuto da prijavljivanje „traje do popune mesta“, gužva je na startu bila još veća, ali – tad je zbog vremenskih prilika bilo i lakše čekati.

Prijavljivanje za paketiće i preuzimanje vaučera vrši roditelj u Servisnom centru opštine. Obavezno je poneti ličnu kartu roditelja, đačku i zdravstvenu knjižicu deteta. Radno vreme Servisnog centra je od 8 do 20 časova, svakog radnog dana.

***
Bonus video: Šoping haos zbog popusta: Čekaju više od tri sata u redu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar