Zašto je žena Alberta od Monaka najtužnija evropska princeza

Lifestyle 07. okt. 202022:08 > 11:03
Podeli:
Šarlin od Monaka
Foto: Massimiliano Migliorato / Polaris / Profimedia

Dok su nam čitali bajke, princeze su plakale zbog zlih maćeha i sudbina, ali ni u jednoj od tih priča za njihove suze nisu bili zaslužni prinčevi. Realne žene ipak najčešće plaču zbog muškaraca, a suprugu Alberta od Monaka mnogi nazivaju najtužnijom princezom na svetu.

Bivša sportistkinja Šarlin Vitstok je udata za današnjeg gosta Beograda – princa Alberta od Monaka. Pre veze i braka sa sinom legendarne Grejs Keli, bila je uspešna plivačica i takmičila sa na važnim takmičenjima na kojima je branila boje Južne Afrike. I princ Albert se tada bavio sportom i bio je vođa olimpijskog bob tima. Upoznali su se na plivačkom takmičenju u Monaku 2000.

Pročitajte još:

Šarlin je 20 godina mlađa od Alberta i znala je za njegovu reputaciju plejboja pa ga je na početku odbijala. Pošto je shvatio da neće uspeti da je osvoji, princ je nastavio po starom, čak se i verio s drugom devojkom, ali je ta veridba raskinuta.

Šarlin i on su se ponovo sreli u Italiji i tada su započeli vezu. Za nekoliko godina svetski mediji su preneli da će se srećni par venčati u Monaku, ali ono što se desilo pre svadbe se teško zaboravlja i prva je naznaka nesreće koja je obeležila Šarlinin život.

Šarlin od Monaka
Foto: Guibbaud-Nebinger-Orban / Abaca Press / Profimedia

Neposredno pre venčanja Nikol Kost, Albertova nekadašnja ljubavnica, obavestila je javnost da sa princom ima dvoje vanbračne dece. Šarlin je zbog toga htela da ga ostavi, i pričalo se da je tri puta pokušala da pobegne, ali su joj Albertovi ljudi oduzeli pasoš i nisu joj dali da ode. To su njegovi portparoli naravno demantovali.

Od tog trenutka princeza Šarlin je nastavila da živi u zlatnom kavezu iz kog nikada nije uspela da izađe. Na svom venčanju je plakala, što je kasnije objasnila kao uzbuđenje, iako fotografije sa ceremonije otkrivaju duboku tugu.

Šarlin od Monaka
Foto: Nicolas Moatty / KCS Presse / Profimedia

Albert i ona su 2014. dobili blizance Gabrijelu i Žaka, i od tada je njena pažnja potpuno usmerena na decu. Kada se s vremena na vreme pojave neke nove fotografije, njen izraz lica odaje dozu tuge o kojoj nikad nije imala prilike da javno govori.

Šarlin
Foto: CRY / The Photo One / Profimedia

Albert je demantovao sve navode o glasinama i pretio je medijima tužbama, iako je potvrdio da su na medenom mesecu odseli u različitim hotelima „iz praktičnih razloga“. Kad su ga jednom prilikom novinari pitali koji je njen najveći kvalitet, rekao je: „Shvatio sam da je ona neverovatno otporna.“

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar