Foto: TikTok/@yayakampen

Saznala je na užasan način.

Nakon venčanja sa svojom sada već bivšom ženom, Jaja Kampen je shvatila da je osoba za koju se udala prevarantkinja koja je lagala da ima rak. Otkrila je njenu obmanu zahvaljujući knjizi.

U to vreme, Jaja nije znala ništa o najprodavanijem romanu za mlade iz 2012. „Krive su zvezde“, ali je promenio njen život. Knjiga, koju je napisao Džon Grin, prati dvoje tinejdžera obolelih od raka koji se zaljubljuju jedno u drugo.

Tek kada je roman adaptiran u film 2014. godine, Kampen se upoznala sa pričom — i primetila je da život njene tadašnje žene ima jezive sličnosti sa likovima.

Pročitajte još:

„U to vreme sam bila udata za nekoga ko je navodno umirao od terminalnog raka kostiju. Ostalo joj je još samo nekoliko meseci života“, otkrila je Kampen na TikToku u videu koji je prikupio više od 2 miliona pregleda.

„Ali dok sam gledala film, shvatila sam da je život moje žene skoro identičan zapletu priče“, priča dalje Jaja.

Priznala je da svoju bivšu ženu nije poznavala „veoma dugo“ pre nego što su se venčale na brzinu — „er je navodno umirala od raka.

„Dakle, knjiga ju je inspirisala da lažira terminalni rak kostiju, ali mi je film po toj priči dao prvi znak za uzbunu da me je lagala. Ne brinite, ona je i danas živa i zdrava“, završila je video.

@yayakampen #stitch with @literallyjohngreen lol great story tho. really had me believing 💀 #faultinourstars #munchausensyndrome #factitiousdisorder ♬ original sound - Yaya

Naravno, korisnici TikToka su bili zapanjeni pričom, izražavajući nevericu i šok u komentarima.

Iako nije potvrđeno da li je Kampenovoj bivšoj supruzi dijagnostikovan poremećaj poznat kao Minhauzenov sindrom, u pitanju je psihološko stanje u kojem se osoba namerno ponaša kao da je bolesna kako bi prevarila druge.

***

BONUS VIDEO: Elizabet Holms osuđena za prevaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar