Foto: Printscreen YouTube/Potjera Tko Želi Biti Milijunaš

"Simultanka".

Sinoćna epizoda kviza „Potera“ koji se emituje na Prvom programu Radio televizije Srbije, ostaće upamćena po nastupu Kristiana Kneževića, koji je apsolutno izdominirao u završnoj igri.

Naime, u završnu poteru ušla su trojica takmičara (Ninoslav Stanić, Jovan Ivanovski i Kristian Knežević), sa fondom od 920.000 dinara i tragačici Milici Jokanović pobegli 18 koraka. I tu možda ne bi bilo ništa čudno, da Knežević nije sam napravio 15 koraka.

Foto: Printscreen YouTube/Potjera Tko Želi Biti Milijunaš

„Ovo je bio, kako bih rekao, jedan monolog… Simultanka. Jedan monolog ili simultanka Kristiana, koji se dobro napregao, glasno je govorio, Čuo sam sve i bio je… Vi ga jednostavno niste dirali“, samo je konstatovao Memedović, obraćajući se ostalim takmičarima. Oni su se našalili da je „takav bio dogovor“, a Knežević, koji je pasionirani ljubitelj kvizova i enigmatike, skromno je odgovorio na pohvalu.

„Mogao sam malo više, za nijansu“, kratko je rekao.

Kako se kasnije u toku igre ispostavilo, „simultanka“ koju je Kristian odigrao, bila je dovoljna za pobedu.

„Bravo Kristiane, da te što više gledamo u kvizovima“, poručila mu je Milica tragačica.

Za one koji prate kvizove, njegov uspeh nije iznenađenje, budući da je početkom ove godine oduševio ljubitelje kviza „Slagalica“ kada je postao pobednik kviza, dominatnin znanjem što je i pokazao u drugom duelu, kada je na kraju sam rešio obe „Asocijacije“, piše Blic.

Pročitajte još:

***

Bonus video: Podcast Život na srpskom: Priča posle koje vam Slagalica više neće biti ista

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare