Foto:printscreen/tiktok.com/@thefitfatale/

Raskošno, a tužno.

Kanadska influenserka Sem Katler (32) popularna je na društvenim mrežama zbog svog modnog stila, ali i zdravog načina života. A koliko pazi na ono što jede pokazala je i u snimcima sa svog venčanja na TikTok profilu.

Sem Katler nedavno se je postala gospođa Taker, a s obzirom na raskošnost cele svadbe njeni pratioci su očekivali spektakl i na jelovniku. Međutim, on je bio prilično neobičan i šokirao prvo goste, a sad i gledaoce.

Mladenci su goste prvo poslužili salatom, a zatim kuglicama leda s limunom. Glavno jelo bio je losos s povrćem, ali ništa nije iznenadilo posetioce kao pilule koje su ih dočekale na stolu. Naime, influenserka je za svakog gosta na stolu pripremila tablete protiv nadutosti.

Pročitajte još:

Bilo je i slatkiša, ali bez šećera, pa je, na primer, svadbena torta bila bez glutena, mlečnih proizvoda i šećera.

@thefitfatale Here is the full menu of what was served at our #wedding and the precautions we took to be considerate of everyone’s intolerances or dietary restrictions #weddingmenu #WEDDINGDAY #bride #glutenfreebride #dietaryrestrictions ♬ What a Wonderful World – Hana

U drugom videu Sem je otkrila i šta je ona jela celog dana, da je kao mlada bila „fokusirana na zdravu ishranu bez mlečnih proizvoda i glutena“.

Kako kaže, dan je počela proteinskim smutijem, a onda joj je kuma dala malo svoje salate sa žitaricama.

„Pojele smo veliki tanjir s povrćem dok smo se spremale“, objasnila je Sem i „priznala“ da se nakon proslave počastila školjkama i specijalitetom od avokada.

„Ne mogu verovati da neko ovako živi“, komentarišu ljudi, a prenosi Večernji list.

***

Bonus video: Lek za dijabetes koriste za mršavljenje: Usledila nestašica?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar