Hit video: Osramoćeni učitelj zavođenja u klinču sa kordonom

Lifestyle 09. jul. 202013:28 > 13:40
Podeli:
Peđa Gnjatić Foto:Screenshot

Peđa Gnjatić se proslavio kao pomalo zbunjeni instruktor zavođenja, a sada je hrabro stao pred žandarmeriju i pozvao ih na ferku "jedan na jedan"

Mnogo pre svima dobro znanog „Kazanove“ Miloša Koprivice i njegove „Društvene dinamike u službi zavođenja“, cela Srbija je znala za instruktora udvaranja Peđu Gnjatića.

Njega je proslavila dnevna emisija koja je brzo postala vanvremenski hit na Jutjubu, a koju su vodile Marijana Mićić i Katarina Vučetić. Gnjatić im je došao u goste kako bi im otkrio tajne kojima obara žene s nogu, a koje je hteo da nauči i druge muškarce bez uspeha u ljubavi. Međutim, ono što je tada usledilo postalo je jedna od najneprijatnijih situacija viđenih na srpskoj televiziji.

Pročitajte još:

Gnjatić je krenuo da objašnjava šta se uči u njegovoj školi zavođenja, a ubrzo je usledila praksa – ispred njega je sela Katarina, i šou je mogao da počne. Usledilo je veoma, veoma neprijatni, ali pre svega urnebesan pokušaj zavođenja Katarine, što je ušlo u legendu. Ne zna se šta je smešnije – od situacije kad mu Katarina, koja se pretvara da čeka autobus, zavodljivo kaže „ćao“, a on odgovori „pa dobro, ćao“, do neuspelog pokušaja Mikija Đurišića da ga spase. A tu su bili i momci iz „Beogradskog sindikata“ čije face su neprocenjive – bukvalno nisu verovali šta se dešava pred njima.

Podsetimo se kako je to izgledalo:

 

Ispostavilo se da Peđa tada „u praksi“ nije baš umeo da primeni svoje veštine zavođenja žena, ali par godina kasnije ponovo je dospeo u žižu domaće javnosti. Međutim, ovoga puta nisu pred njim bile žene, već žandarmerija.

Još neverovatnih scena sa protesta:

Gnjatić, koji je u međuvremenu svoje ime, bar na Fejsbuku, promenio u Mišel Gavrilović, snimljen je kako drži govor pred policijskim kordonom na sinoćnjem protestu u Beogradu. Prišao je jednom policajcu i upozorio ga da je u toku „islamizacija Srbije“ i da će naša zemlja uskoro završiti kao Nemačka ili Francuska, gde na vlast može da dođe „šerijatski kandidat“.

„Smeš jedan na jedan? Evo staviću i naočare“, izazivao je Gnjatić policajca, pre nego što se okrenuo i pokazao mu srednji prst.

Pogledajte šta se dalje desilo:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar