Hit reakcije na „podmlađivanje“ Bogoljuba Karića: Nek me zove deda

Lifestyle 09. feb 202210:17 > 10:25
Podeli:
Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Bogoljub Karić upravo je lansirao najbrži tretman za podmlađivanje - želi da jednostavno premota unazad datum rođenja. Srbi su to dočekali s oduševljenjem.

Bogoljub Karić želi da postane dve decenije mlađi. Potvrdio je da je na svoj 65. rođendan gradskoj upravi Kragujevca podneo „zahtev za donošenje odluke o promeni upisa podatka o činjenici njegovog rođenja, tako što će se utvrditi da je rođen 17.1.1974. godine u Peći, a ne 17.1.1954. godine, kako je upisano u matičnoj knjizi“.

Opisujući sebe kao jedinstvenu ličnost u savremenoj srpskoj istoriji, on je kao razlog, između ostalog, naveo da ne želi da se penzioniše i bude na teretu budžetu Republike Srbije, Fondu penzijskog i invalidskog osiguranja i Fondu zdravstvenog osiguranja.

Pročitajte još:

Prema njegovim rečima, „zahtev je podneo u ime svih ljudi koji, kao i on, misle da čovek nikada nije star, dok god se oseća mladim i sposobnim da radi i da niko, osim Boga, nema pravo da određuje do kada ćemo biti na ovom svetu, do kada ćemo raditi i stvarati“.

Ipak, Tviteraši sumnjaju da Karić u ovoj epizodi ima i neke druge motive.

Možda samo želi da skrene pažnju na sebe. Možda je u pitanju zajam za Srbiju. Možda želi da se više druži s mladima. A možda…

„Ako Bogoljub Karić skine dovoljno godina, i on će dobiti 100€ od predsednika“, konstatuju neki.

Neki mu već nude alternativu u slučaju da plan ne uspe.

„Menjao bih krštenicu sa Bogoljubom Karićem ako uz njegovu krštenicu ide i njegova penzija. Rado ću se odazivati na deda.“

Neki saosećaju.

„Bogoljub Karić je kao moj otac, traje mu kriza srednjih godina 20 godina i ko zna da li će ikad proći.“

Neki saosećaju s njegovom decom.

„Bogoljub Karić podneo zahtev sudu da bude dvadeset godina mlađi. Super, ako mu to usvoje biće stariji pet godina od svog sina. Ipak je nas progutala Crna rupa“.

Ipak, najviše je onih koji jedva čekaju ishod ovog slučaja prepoznajući priliku da i sami urede svoj život po svojoj meri. Marko Vidojković najavio je da će tražiti da mu se godina rođenja promeni na 2000, a ima i ko hoće u penziju.

„Ako Bogoljub Karić dobije na sudu da bude 20 godina mladji, jel mogu ja da podnesem zahtev da sam 30 godina stariji i da idem u penziju? Golubovi u parku , here i come!“

„Bogoljub Karić podneo zahtev da bude 20 godina mlađi, a meni bi i 2 manje značile 200 evra više.“

Naravno, nije sve ni u parama.

„Možda odem da promenim i ja godište, ali sačekaću da vidim kako će Bogoljub Karić izgledati, pa ću onda“, zaključuje jedna Tviterašica.

***

Bonus video: Bogoljub Karić vlasnik BK grupe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar