Hit obaveštenje BusPlusa o pljuvanju u prste

Lifestyle 16. okt. 202111:47 > 12:09
Podeli:
Beograd 13.03.2020.
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Odnedavno društvenim mrežama kruži vrlo zanimljivo obaveštenje koje je navodno osvanulo na jednom BusPlus uplatnom mestu. I čim se pojavilo, nasmejalo je mnoge, ali je mnoge i zgrozilo.

Kako se kaže u ovom „obaveštenju“, stranke se mole da ne pljuju u prste pilikom brojanja novca.

Kako se navodi, to važi za one koji, očigledno često, ponavljaju da su vakcinisani sa tri doze, da su pljunuli samo u jednu novčanicu, da pljuju u svoje prste.

Dakle, pljuvanje u bilo kom obliku i sa bilo kojim izgovorom, kad idete da dopunite BusPlus, nije prihvatljivo. Logično, nije poželjno ni bilo gde drugde, ali…

Pročitajte još:

Ova objava koja je i nasmejala i zgrozila mnoge još jednom nas je podsetila koliko je zapravo među nama onih ne misle previše o svom ponašanju, ali ni o zdravlju onih oko sebe.

„Ne može naš čovek da ne pljuje, pa makar i u svoje prste, odnosno naučio da pljuje sve redom, pa i svoje prste”, kaže jedan od komentara na ovu objavu.

To je druge podsetilo i na one čuvene situacije u marketima kod otvaranja kesa za voće i povrće – malo pljuc na kesu koja neće da se otvori, a usput malo pljuc i na voće i povrće, sa sve bacilima i virusima…

Ističu i da je to nešto najodvratnije što može da se vidi, ali nažalost dešava se na svakom ćošku.

Ovakve i slične objave, makar bile šala, možda neće mnogo promeniti stvari nabolje, ali biće uspeh ako se posle njih makar neko zapita šta radi i kako se ponaša.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana

Komentari

Vaš komentar