Gledaoci Slagalice besni zbog sinoćne situacije

Lifestyle 30. dec. 202110:14 > 12:5015 komentara
Podeli:
Foto: Printscreen/RTS, Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Srbije ponovo je "upao u termin" najpopularnijeg TV kviza, a budući da se to u poslednje vreme prilično često dešava - gledaoci razmišljaju kako bi taj problem mogao da se reši.

„Kasni Slagalica, AV priča o helikopterima i haubicama, vojska napreduje i raste, imamo zolje, desetine hiljada komada, strah me da okrenem onaj kanal o životinjama ili kuvanju, možda je i tamo“, napisala je Antonela Riha, a njen post izazvao je niz komentara o tome kako nam „kvari i ono malo uživanja koje imamo na RTS“.

Iako je unapred lepo najavljeno na Tviteru: „U 18 lagalica, pa posle Slagalica“,. Ipak, ispostavilo se da „lagalica“ traje mnogo duže od sat vremena, pa je Slagalica, i to superfinale, kasnila tačno 44 minuta.

Negodovanje gledalaca ovog puta otišlo je dalje od zbunjenosti i predviđanja da „sledi katastrofa“, a procena je da ni predsedniku ne ide u prilog da se „zeza s ovima što gledaju Slagalicu“. S Dnevnikom bi možda lakše prošlo.

Neki su čak zabrinuti da će Slagalica odustati s emitovanjem ako se ovako nastavi, pa predlažu alternativna rešenja.

Pročitajte još:

Na primer, da se kviz preseli na neki drugi, predsedniku manje važan, kanal gde bi joj garantovali emitovanje bez konstantog upadanja u termin.

Možda treba zvati RTS da bude precizniji u svojim objavama, jer „džaba piše „sledi kviz Slagalica“, ne moru d’oteraju“.

Neki bi čak da pišu peticiju, da se Slagalica zaštiti kao kviz sa najdužom tradicijom i da je termin od 19 nepovrediv i rezervisan samo za nju.

Pa, mislite da bi to prošlo?

***

Bonus video: Priča posle koje vam Slagalica neće biti ista

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar