Drama zbog sinoćne Slagalice: „Sledi katastrofa“

Lifestyle 02. dec. 202109:49 > 18:31
Podeli:
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC; printscreen/youtube/RTS

Ako se nešto u Srbiji sa sigurnošću može predvideti, to je da će tog dana u 19 na RTS1 početi TV Slagalica. Zato su sinoćno pomeranje mnogi doživeli kao "kap koja je prelila čašu".

Obraćanje predsednika Aleksandra Vučića na RTS-u se malo odužilo, pa je popularna TV Slagalica emitovana na RTS2. Na Tviteru je odmah krenula uzbuna.

Mnogi su je, ipak, uzaludno čekali na „starom mestu“, gledajući na sat, nadajući se da će “ uljudno završiti bar direktni prenos u 19 h“, ako se ne ispostavi da je termin Slagalice nedodirljiv čak i predsedniku .

*

Ali, to se nije desilo, i ljudi su bili osuđeni na to da gledaju neku drugačiju „slagalicu“ ili – da se igraju „skrivalice“ po TV kanalima.

*

Još nije poznato šta se dešavalo iza scene…

Ali mnogi smatraju da ovaj događaj ne može da znači ništa dobro, jer „Kremansko proročanstvo kaže da onda kad Slagalica bude prekinuta sledi katastrofa parceli Srbija“…

Pročitajte još:

Legenda kaže da je prva Slagalica emitovana 22. novembra 1993. godine. Predsednik Aleksandar Vučić tad je imao 23 godine.

TV Slagalica se skoro tri decenije prikazuje bez prekida i danas važi za kviz sa najdužim periodom emitovanja na Balkanu. Ali i ne samo to – u pitanju je najgledanija emisija na svim televizijama u Srbiji koja okuplja ljude pred ekranima bar na tih 20-ak minuta i u kojoj se uvek može nešto pametno i zanimljivo čuti. Da, gledanija je čak i od Vučićevih nastupa, pa je pitanje koji je pravi razlog ovog „upadanja u termin“.

***

Bonus video: Priča posle koje vam Slagalica više neće biti ista

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar