Ćerka Masima Savića u stanu ima pogled od milion dolara

Lifestyle 21. okt. 202012:28 > 12:43
Podeli:
Foto: Instagram/savicmirna

Mirna Savić, ćerka Masima Savića, radijska je i televizijska voditeljka. Svojim modnim, ali i životnim stilom je stekla status najkul selebriti ćerke.

Mirna na svom Instagramu piše da je DJ, a od roditelja se odselila pre sedam godina. Voli knjige, svog boksera, kuvanje, modu i smeh.

Svoje prioritete je najbolje objasnila kad je izjavila: „Užasavam se od pomisli da postanem hladna i nedostižna poznata osoba koja nema vremena da se zeza na svoj račun i odvoji minut da ulepša nekome dan“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I R N A S A V I Ć (@savicmirna) on

 

Inače, Masimo Savić je u jednom intervjuu rekao da je baš zbog porodice i Mirne ostavio drogu.

„Bilo mi je lako da stanem, jer sam shvatio da je moj prioritet da imam porodicu, da budem otac, i to konzervativan otac. Neko ko je u stanju da svoju ćerku pošalje na fakultet“, rekao je za portal Gloria.hr.

Pročitajte još:

Ovih dana se na društvenim mrežama pohvalila stanom sa fenomenalnim pogledom u koji se nedavno uselila s dečkom.

Iz stana, sa panorama prozorima, puca pogled na planinu Medvednicu blizu Zagreba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I R N A S A V I Ć (@savicmirna) on

 

 

 

„Novo Normalno mi nije sjelo, ali me zato Novo Doma izulo iz cipela od sreće“, napisala je u jednoj objavi Mirna.

Ona stoji i iza zabavnog Instagram profila Mirnine babuške. Svaka Babuška, to jest video, ima drugo ime i predstavlja iskarikiran stereotip o ljudima koje svakodnevno srećemo u prolazu.

View this post on Instagram

Pitali smo Zagrepčane što im igra ulogu vezano za njihovog gradonačelnika! Odgovori su nas od šoka katapultirali u Sesvete… . Danas sam dobila svoje prvo izderavanje na mobitel od strane nekoga tko nije bio zadovoljan mojom kritikom na instagramu. Kažu mi ljudi da ako radiš sadržaj "za mase", moraš jesti govna i korigirat se, pardon na metafori, pa čak i ako imaš svega par tisuća followera. Trebaš se cenzurirat, ulizivati. Kažu da oni koji ne jedu govna nemaju karijere. Kažu da oni koji ne jedu govna završavaju po sudovima, ma koliko god im kolege prosvjedovali na cesti protiv toga. Kažu da je satira kod nas opasan sport. Obožavam kad mi to kažu kolege novinari koji bi trebali zapravo imati veća muda od svih nas. Pa… Here's to imanje muda! May we all have barem malo muda and may we all ne najebat nego may we all napravit temelje jednog otvorenijeg, šarolikijeg, prozračnijeg društva u kojem nitko nikome ne mora lizati guzicu od straha i u kojem se možeš dobro nasmijati životu i njegovim akterima bez da ostaneš bez ruke. ❤️ Here's to hoping!

A post shared by Mirnine Babuške (@mirninebabuske) on

Mirna je rekla da joj je želja bila da ukaže na neke loše ljudske karakteristike i zasmeje ljude, a ovu stranicu je napravila kao studentkinja Fakulteta političkih nauka.

Mirnin Instagram nudi dosta modne inspiracije, njen stil iskače iz klišea, a kako je jednom prilikom rekla, svojim modnim kombinacijama često kolege zasmeje do suza.

*

View this post on Instagram

Rastemo 🙂

A post shared by M I R N A S A V I Ć (@savicmirna) on

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar