Foto: Promo

Kada neko kaže burger, sigurni smo da prvo pomislite na McDonald’s. Razlog za to je jasan, jer naši sočni i ukusni burgeri ono su po čemu smo prepoznatljivi i zbog čega se naši gosti redovno vraćaju kod nas, u svakom delu sveta gde postoje naši restorani. Da bismo tu prepoznatljivost i zadržali, ali ujedno i obogatili ponudu, s vremena na vreme pribegnemo promenama. Nekada su one velike, nekada su to novi proizvodi na meniju, a nekad su te promene naizgled male, ali ipak značajne.

Sada smo uveli male izmene u način na koji pripremamo naše burgere.

Foto: Promo

Klasik burgeri napravljeni od 100% goveđeg mesa, začinjeni solju, peku se na grilu uz direktno dodavanje luka, kako bi ukus bio intenzivniji. Još bogatijem ukusu doprinosi i sir koji se topi taman toliko da osetite tu finu promenu. Zemičke su još mekše i tostirane do zlatno-smeđe boje. A u čuveni Big Mac dodaje se još više omiljenog sosa. Pa ko bi tome odoleo?

Foto: Promo

Ono što se nikada ne menja jeste velika pažnja koju posvećujemo i ukusu i kvalitetu naših proizvoda, za čiju pripremu koristimo sastojke proverenog porekla. Zadovoljstvo naših gostiju izuzetno nam je važno i osluškujući njihove potrebe stigli smo i do ovih za nas malih, ali za iskustvo naših gostiju velikih promena.

Komentari

Svi komentari (4)