Festival Matinée Fest, najava festivala, Kalemegdan, Pobednik
Foto: Matinée Fest/Promo

Velika imena elektronske muzike nastupiće u junu na Kamegdanskoj tvrđavi u okviru Matinee festa, saopštili su organizatori.

Matinee Fest, drugi po redu, biće održan od 10. do 12. juna na Kamegdanu kod Pobednika. 

Za prvi dan festivala organizatori su najavili nastupe tehno zvezde i jednog od najtraženijih izvođača Matadora, potom španskog di-džeja i producenta Edua Imbernona i domaćih tehno imena, kao što su: Ilija Đoković, Filip Fisher i Monochromatic.

Za 11. jun rezervisani su nastupi britanskog di-džeja i producenta Ričija Ahmeda, Italijana Aleksa Kenona, Amerikanke iz Majamija Lejl Benitez, dok će se kao domaća podrška pred publikom pojaviti Luton i Vuk Smiljanić. 

Završenog, trećeg dana festivala, 12. juna nastupiće zvezda „Afterlife-a“ Stefan Jolk, poznati progresiv di-džej Elke Klejin, i domaći izvođači: Space Motion, Nexie i Lukai.

Podsetimo, prošle godine je prvi put održan Matinee Fest, na kojem su nastupale di-džej zvezde Hani Dižon, Fideles, Sébastijen Léger, Rodrigez Džunior, Kristijan Molnar, After Affair, Andrew Meller… 

Osim muzičkog programa drugi po redu festival, kako najavljuju organizatori, ponudiće publici i druge aktivnosti i društveno odgovorne kampanje, u cilju borbe za poboljšanje životne sredine. 

Bonus video: Glas, dirka, bas

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar