"Ukrštene reči" Zorana Kostića Caneta Foto: Goran Srdanov/Nova.rs Promo:/laguna

Zbog velikog interesovanja, promocija pesničke knjige Zorana Kostića Caneta „Ukrštene reči“, zakazana za utorak, 26. mart u 18 časova, umesto u knjižari Delfi SKC, biće održana u Velikoj sali SKC-a.

O ovoj knjizi će, pored autora, govoriti književnica Ivana Dimić i novinarka Dubravka Duca Marković.

Pesme u knjizi frontmena Partibrejkersa „Ukrštene reči“ su ogledalo okrenuto prema vama, one motivišu i pokreću na delanje. Suočiće vas sa istinom, držati budnim i neće vam dati da predahnete. Jedan čovek, a to može biti svako od nas, beskompromisno se hvata ukoštac sa sudbinom i životom, i ne namerava da poklekne. Iako knjiga zabrinjava i rastužuje, ona pre svega pruža utehu i ohrabruje, poručuju iz „Lagune“.

Zoran Kostić Cane, (Beograd, 1964) najpoznatiji je kao pevač i frontmen grupe Partibrejkers. Pevačku karijeru je započeo u grupi Urbana gerila. Kasnije je postao frontmen Radničke kontrole sa kojom je poslednji put nastupio u oktobru 1981. u Ljubljani, kao predgrupa Šarlo akrobata. Godinu dana kasnije, u avgustu 1982, osnovao je Partibrejkerse.

Bonus video: Zoran Kostić Cane o našem odnosu prema prirodi: Ispod nogu Pobednika, izliva se kenjara koja pravi ogromnu braon mrlju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar