Foto: Arhiva

Izdavačka kuća "Vulkan" će u okviru svog sajma knjiga od 18. do 24. oktobra, osim što će se mnogi naslovi naći na popustu, organizovati i potpisivanja knjiga i druženja čitalaca sa domaćim autorima.

„Vulkanov sajam knjiga“, kako je nazvana manifestacija, biće održan u svih 28 knjižara ovog lanca u Srbiji, a ljubiteljima knjiga biće predstavljeni brojni naslovi stranih i domaćih autora. Za čitaoce su pripremljeni i popusti od 30 odsto na najnovije hitove ovog izdavača, a pojedina izdanja biće jeftinija i za 60 odsto, navode u „Vulkanu“ i dodaju da je za kupovinu tri i više knjige odjednom predviđeno i dodatnih 10 odsto popusta.

 

U „Vulkanu“ ističu da se u fokusu prvog ovakvog sajma njihove izdavačke kuće, pored neprevaziđenih klasika srpske književnosti, nalaze se i dela savremenih domaćih autora.

„Posetioci će imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa kovid-19”, navodi izdavač.

Foto: Promo

U „Vulkanovoj“ knjižari u šoping centru „Ušće“ će svakodnevno od 18. do 24. oktobra biti organizovano potpisivanje knjiga. U nedelju, 18. oktobra, sa čitaocima će se družiti Bojan Jokanović i sudija i pisac Miodrag Majić. U ponedeljak će knjige potpisivati dečji pisac Slobodan Stanišić, u utorak Veroslav Rančić, a u sredu Olivera Jovanović i Dušan Miklja.

Knjigu će u četvrtak potpisivati Milan Jovanović Strongmen, a u petak, 23. oktobra, svoju „Brojalicu“ i „Vodič kroz snove“ potpisivaće popularni muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

U subotu, sa čitaocima će se družiti Miodrag Ivanišević i istoričar Milan St. Protić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar