Foto: Vesna Lalić/ Nova.rs, Profimedia.rs

Četvrta sezona naučnofantastične horor serije "Stranger Things" imala je najuspešniju premijeru od svih serija na engleskom jeziku u istoriji striming servisa Netfliks. Obožavaoce u Srbiji ponajviše je obradovalo što se u nekoliko novih epizoda pojavljuje srpski glumac Nikola Đuričko na čiji račun stiže pohvale od koleginice Vinone Rajder, piše "N1".

Glumci Vinona Rajder, Dejvid Harbur i Bret Gelman, čija priča se u novim epizodama velikim delom odvija u SSSR-u, govorili su za „Collider“ o iskustvima sa snimanja popularne serije.

Vinona Rajder iskoristila je priliku da pohvali Nikolu Đurička sa kojim deli nekoliko scena u četrtoj sezoni.

„Zaista mi se svidelo što sam radila sa Nikom (Đuričkom). Bio je apsolutna legenda. Ne mogu da dočekam da ga ljudi upoznaju“, rekla je čuvena glumica.

Vinona Rajder je srpskog glumca pohvalila i u intervjuu za Entertainment Tonight, ocenjujući da će se publika „zaljubiti u njega“.

Nikola Đuričko u novoj sezoni serije „Stranger Things“ igra prevrtljivog ruskog švercera Jurija koji treba Marija Baumana i Džojs Bajers (Vinona Rajder) da preveze od Aljaske do SSSR-a, kako bi spasili policijskog šefa Džima Hopera koji je na kraju prošle sezone prošao kroz međudimenzionalnu kapiju i završio u radnom logoru u Sibiru.

Bonus video – Glas, dirka, bas: Golden Lady

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare