Foto: Promo/Kreativni centar

U izdanju Кreativnog centra nedavno su objavljene "Zagonetke na svim spratovima", uzbudljiva knjiga za igru kojoj će se naročito obradovati ljubitelji misterija.

Knjiga je namenjena osnovcima, koji će imati priliku da se nađu u ulozi Šerloka Holmsa. Interesantna igra presavijanja stranica i detaljna analiza svake zagonetke pomoći će mladim čitaocima da unaprede veštine posmatranja, logičkog razmišljanja i zaključivanja, ali i da se dobro zabave u ulozi detektiva.

Potrebno je razrešiti 17 slučajeva – od požara u vatrogasnoj stanici do nestale osobe na Titaniku – i otkriti krivce. Za rešavanje svake misterije biće neophodno korak po korak rekonstruisati šta se dogodilo na mestu zločina i odgovoriti na postavljena pitanja. Malim detektivima na raspolaganju su izjave žrtava, svedoka i osumnjičenih, kao i činjenice koje će im pomoći u rešavanju zagonetki. Rešenja svih 17 zagonetki nalaze se na kraju knjige.

Foto: Promo/Kreativni centar

Glavni „krivac“ za ovu knjigu je autor Pol Marten, u saradnji sa čak trinaestoro francuskih ilustratora, koje on naziva svojim „saučesnicima“. „Zagonetke na svim spratovima“ u Francuskoj su prodate u više od 150 hiljada primeraka, a knjiga je do sada objavljena u devet zemalja, uključujući i Srbiju.

Bonus video: Joga tehnika disanja za potpuno opuštanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar