Scena iz filma Avatar Foto:Promo/MCF MegaComFilm

Posle gotovo trinaest godina spremno dočekujemo nastavak sage o Avatarima sa egzotične planete Pandora, ali pre premijere nastavka "Avatar: Put vode" koja je zakazana za 15. decembar, "20th Century Studios" je pripremio iznenađenje za sve verne fanove – novu, remasterovanu verziju prvog dela sage u 4K formatu i HDR zvukom, spremnu za IMAX bioskopski užitak koja će u bioskopima širom Srbije biti od 22. septembra.

Svi ljubitelji filma će moći da uplove u futurističku 3D avanturu u 2154. godinu, smeštenu na planetu Pandoru.

Scena iz filma Avatar Foto:Promo/MCF MegaComFilm

Reditelj Džejms Kameron je 2009. godine napravio film koji će ubrzo postati najisplativiji film svih vremena. Pre trinaest godina tim filmom je otpočelo bioskopsko uživanje u 3D formatu, koje će ove godine sa ponovnom distribucijom filma biti na još višem nivou, kako bi se publika spremila za nastavak filma koji ih očekuje krajem godine, a za koji je reditelj ostvarenja obećao da će pomeriti granice doživljaja filma u bioskopskim salama.

Podsetimo, glavne uloge u filmu poverene su Semu Vortingtonu, Zoe Saldani, Sigurni Viver, Kejt Vinslet, Mišel Rodriges, Stivenu Langu i Đovaniju Ribisiju. Dok je film nagrađen sa čak tri prestižne nagrade Oskar i to za: kinematografiju, umetničke direktore i za najbolju primenu vizuelnih efekata.

Scena iz filma Avatar Foto:Promo/MCF MegaComFilm

Nastavak sage „Avatar: Put vode“ o čudesnim stanovnicima zemlje Pandore koji prikazuje nova bića – ribe koje lete, Na’vi narod i građanski rat među njima u bioskopima biće od 15. decembra.

Bonus video: Podcast Život na srpskom: Srpski glumac koji u Americi igra Amerikance

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar