Foto: Privatna arhiva

Našu poznatu slikarku Svetlanu Ninković moći ćete da upoznate na ovogodišnjem EXIT festivalu i da iz prve ruke vidite kako se stvara umetnost.

Ukoliko ste korisnik IQOS-a imaćete priliku da sa muzičkog spektakla godine, osim nezaboravnih uspomena, ponesete i unikatno umetničko delo Svetlane Ninković.

Foto: Privatna arhiva

Naime, na Together. Forward. music stage-u tokom sva četiri dana festivala naša slikarka će oslikavati bele majice jarkim, letnjim bojama The We Edition limitirane kolekcije koja je inspirisana autentičnošću IQOS zajednice i naglašava lepotu različitosti.

Osim što ćete imati sjajan festivalski komad odeće i unikatnu uspomenu, majica koju oslikava Svetlana Ninković otvara vam vrata i IQOSxEXIT secret party-ja na tvrđavi koji će održati, trećeg dana festivala, u subotu 9. jula, gde vas očekuje vrhunski provod uz jedan specijalan nastup.

Foto: Privatna arhiva

Svetlana Ninković rođena je 1982. u Beogradu, a diplomirala je 2006. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, na grafičkom odseku. Članica je udruženja Likovni krug. Izlagala je na 20 samostalnih i oko 30 grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Učestvovala je na velikom broju likovnih kolonija i susreta.

Svetlana Ninković je apstraktna slikarka čije se boje prelivaju s platna na odeću, s emocija na kožu. Unikatni, dominantno smeli, veliki formati, dinamički potezi četke, špahtle, otisci prstiju, njena su lična karta, dok su boja, inspiracija i neiscrpna ženska energija pokretačke sile njene umetnosti.

*Važno je naglasiti da iako jeste bolja opcija od nastavka pušenja cigareta, IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare