Foto: EPA-EFE/MARTIN GARCIA

Koncert poznatog trip-hop muzičara i producenta Trikija, zakazan za 23. februar 2021. u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, odložen je za jesen naredne godine, saopštio je bristolski muzičar na društvenim mrežama.

Novi datum koncerta je 15. oktobar 2021. godine na istom mestu, navodi se u saopštenju na društvenim mrežama čuvenog trip-hop muzičara i producenta.

– Trikijeva turneja je odložena za jesen 2021. godine zbog produžavanja Kovid-19 ograničenja… Vidimo se u 2021. godini! – precizirao je muzičar.

Beogradski koncert je, podsetimo, već dva puta najavljivan. Najpre je trebalo da bude održan proletos, ali je odložen zbog pandemije koronavirusa za 23. februar 2021.

Međutim, sada je čitava evropska turneja ponovo pomerena za jesen naredne godine, na kojoj će Triki konačno predstaviti svoj novi album „Fall To Pieces“, objavljen početkom septembra.

Triki, izdanak čuvene bristolske trip- hop scene je nakon saradnje sa kultnim bendom „Massive Attack“ objavio prvi solo album „Maxinquaye“ (1995).

Uz hitove, kao što su „Aftermath“, „Ponderosa“, „Overcome“ i „Black Steel“, koji su se našli na tom debiju, postao je svetska zvezda.

Svoj jedinstveni muzički izraz, prepoznatljiv po višeslojnom, mračnom spoju hip-hopa, alternativnog roka i raga zvuka, nastavio da razvija na 14 albuma.

Ulaznice kupljene za prvobitno planirani datum 29. aprila, kao i 23. februara 2021. važe i za novi datum, i nije ih potrebno menjati. Ukoliko neko želi da ih vrati, uz povrat novca, to će biti omogućeno od 1. septembra slanjem mejla na [email protected].

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar