Vreme zla
Goran Šušljik i Nada Šargin Foto: Promo/Aleksandar Letić

TV serija "Vreme zla" u produkciji United Media nagrađena je sa tri Zlatne antene na 12. Međunarodnom Festivalu drama i serija FEDIS. Nebojša Dugalić nagrađen je Zlatnom antenom "Ljubiša Samardžić" za najbolje glavne muške uloge u serijama "Vreme zla" i "Državni službenik". Isidora Simijanović nagrađena je za najbolju žensku epizodnu ulogu u seriji "Vreme zla", a Sanja Savić Milosavljević za najbolji scenario.

Zlatnu antenu za najbolju seriju dobila je „Crna svadba“, koja je nagrađena i za najbolju fotografiju, muziku i montažu.

„Nečista krv“ nagrađena je za najgledaniju seriju i kostim.

Zlatna antena „Milena Dravić“ za najbolju glavnu žensku ulogu dodeljena je Sonji Kolačarić za seriju „Močvara 2“. Za epizodnu mušku ulogu posthumno je nagrađen Marko Živić za seriju „Branilac“, a za glumačko otkrovenje godine proglašena je Sara Simonović za ulogu Dajane u seriji „Ubice mog oca 5“.

Zlatnu antenu za sveukupan doprinos televizijskoj produkciji u Srbiji dobila je glumica Olga Odanović, za najbolju režiju su nagrađeni Momir Milošević i Milica Tomović za „Blok 27“, dok su Zlatnu antenu kompanije „Novosti“ za najpopularniji glumački par dobili Milica Pavlović i Miloš Timotijević za seriju „Pevačica“.

BONUS VIDEO: Goran Šušljik i Tatjana Milivojević: Strah da se ne ponovi „vreme zla“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar