RUNDEK&EKIPA Foto:Vlasta Prohaska

Darko Rundek i njegova "Ekipa" održaće, zbog velikog interesovanja publike i treći koncert u Botaničkoj bašti "Jevremovac" 25. avgusta, saopštila je kuća "Long plej".

Nakon ranije najavljenih nastupa 23. i 24. avgusta Rundek i „Ekipa“ pojaviće se pred publikom u „Jevremovcu“ i dan kasnije, sa početkom od 19.30 časova.
Na tri koncertne večeri muzičari će predstaviti aktuelni album „Brisani prostor“, a idealnije mesto za ponovni susret sa beogradskom publikom od Botaničke bašte ne postoji, s obzirom da je Darko Rundek veliki borac za očuvanje životne sredine.
Na predstojećim svirkama, na kojima će se na sceni pored Rundeka pojaviti Roko Crnić, Igor Pavlica, Ana Kovačić, Silvio Bočić i Miro Manojlović, neće biti jednokratnih plastičnih čaša, već će se za piće služiti samo trajne plastične čaše, „običaj“ ustanovljen na prethodnom koncertnom druženju sa Beograđanima tokom manifestacije „Dani Darka Rundeka“ u Domu omladine 2019. godine.
Čaše će biti deljene na ulazu „Jevremovca“ i biće poklon svakom posetiocu, dodaje se u saopštenju „Long pleja“.
„Brisani prostor“ sastoji se od dva i-pija sa po pet pesama. I to je prvi album posle „Haustora“ na kom se pored Rundekovih pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, ovoga puta basiste Roka Crnića (Porto Morto). Sa „Brisanog prostora“ do sada su skinuti singlovi „Unutarnji glas“, „Tko su svi ti ljudi“, „Mila“ i Voljeti stvarno“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare