Foto: Marko Đoković/Beogradska filharmonija

Beogradska filharmonija bodrila je muzikom učesnike današnjeg 37. "Beogradskog maratona" i to na mestu koje je za trkače najteže – na Mostu na Adi. Uz muziku Mocarta, filharmoničari i trkači razmenjivali su aplauze uz zahvalnost i međusobno navijanje na muzičkoj stanici Expo 2027 Beograd: Igraj za čovečanstvo.

Učešće Beogradske filharmonije na „Beogradskom maratonu“ postalo je jedna od najomiljenijih tradicija. Sjajna atmosfera i pozitivna energija bila je na Mostu na Adi, jednoj od najtežih deonica maratonske trase. Maratonci i polumaratonci pozdravljali su Beogradsku filharmoniju najkreativnijim aplauzima, dirigentskim potezima i naklonima.

Foto: Marko Đoković/Beogradska filharmonija

Uz razmenu osmeha i skandiranja svih učesnika, među trkačima je bilo puno filharmonijske publike koji su muzičarima dobacivali “vidimo se u petak”, na redovnim koncertima na Kolarcu.

Nekima su brzi stavovi Mocartove „Male noćne muzike“, ubrzali prolazne vreme, a mnogi su se na muzičkoj stanici Beogradske filharmonije malo odmorili i pravili selfije sa filharmonijskim gudačkim orkestrom.

Foto: Marko Đoković/Beogradska filharmonija

Most na Adi nije samo teška deonica za trkače, već je i za muzičare veoma izazovna zbog konstantnog vetra. I na 37. „Beogradskom maratonu“, pokazalo se koliko Filharmoničare i trkače povezuju izdržljivost, posvećenost i strast.

Bonus video: Jelena Milašinović i Gabrijel Felc Spektakularna Dizni fantazija Beogradske filharmonije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare