Foto:Vesna lalić/Nova.rs; Goran Srdanov

Bila sam zaljubljena u pozorište do imbecilnosti. Meni je Gospod srce otvorio da rodim decu i tada sam ja postala ja. Do tada sam bila jedna ludaja opčinjena teatrom, ništa drugo me nije interesovalo, i vuklo me je i tamo gde mi je prijatno i gde nije, ispričala je Tanja Bošković.

U razgovoru za Nova.rs glumica se prisećala davnih vremena, a odgovarajući na pitanje kako je nikada nije ponelo to što je cela Jugoslavija bila zaljubljena u nju, rekla je:

– To je uvek veoma smešno, Tirke (Bogdan Tirnanić, prim. aut) je govorio – cela Jugoslavija je zaljubljena u tebe, a ti štrikaš jastučnice, šustikle, heklaš i praviš slatko od belih trešanja. Valjda me je besvest moja sačuvala od toga da ne poludim. Da sam znala, potpuno bih drugačije izgledao moj život. Ali, ja nisam znala. Svaki čovek dobije dar, samo treba da otkrije koji je i da na njemu krvavo radi. To što sam provela radni vek u glumi, to je samo dar od Boga koji sam dobila i imala priliku da dajem drugim ljudima. Ni po čemu drugom se ne razlikujem od bilo koje druge žene, i tako to doživljavam – kazala je glumica.

Bonus video: 24 minuta: Gošća Tanja Bošković (deo 8)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare