Foto: N1, Printsreen/Youtube

Prijatelju, brate, saborcu sa Terazijske česme - ostaje zauvek naš smeh i naša radost, naš život punim plućima, ostaju i naše mladalačke borbe i naše zablude, juriš ka nekom boljem svetu, tvoje glumačke magije... i naša zatrčanost kroz život... I to nikada ne može otići...Nigde... Taj tvoj vulkan života nemoguće je ugasiti... - napisao je na svojoj FB stranici dramaturg Žarko Jokanović povodom smrti glumca Tihomira Tike Arsića.

U nastavku je dodao:

– Do poslednjeg dana svog života brinuo si za moje zdravlje… I o svima više nego o sebi… Dobri moj… I kad smo se slagali i kad smo se sporili i kad smo se vispreno nadmudrivali – nikada nismo prestajali da budemo drugari za sva vremena… – napisao je Jokanović.

On je podelio Arsićevu sliku iz mlađih dana i podsetio da ga takvog pamti.

– Tiko moj, moj lepi večiti dečače, ovakav si bio kad sam te upoznao i kad si me upoznao sa Milicom, ovakav ostaješ u mojim sećanjima zauvek.

TIKA ARSIĆ
21. jul 1957. – 7. decembar 2020.

Tiko moj, moj lepi večiti dečače, ovakav si bio kad sam te upoznao i kad…

Posted by Zarko Jokanovic on Monday, December 7, 2020

Jokanović je na kraju dodao da ne treba da se brine za Jelenu i decu, nego da se odmori od ove i od svih brobi koje je vodio.

– I nađi neku dobru nebesku kafanu, sa muzikom kao u „tvom „Kastru“… Ovo nije zbogom, ludače moj najdivniji, ovo je neverica koja će biti večna… – poručio je svom prijatelju Žarko Jokanović, koji je nedavno izašao iz bolnice nakon borbe sa koronavirusom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar