The Dead Daisies Foto:Promo

Članovi poznate super grupe The Dead Daisies snimili su specijalan video pozdrav za svoje srpske fanove povodom koncerta na Tašmajdanu.

Na radost naše publike, Beograd je ovog leta domaćin svetskim bendovima na njihovim aktuelnim turnejama. Nakon Iron Maiden, fanovi se uveliko pripremaju za oproštajni koncert legendarnog Davida Coverdalea i njegovih Whitesnake koji će se održati 6. jula na Tašmajdanskom stadionu.

The Dead Daisies Foto:Promo

Kao specijalni gosti nastupiće čuveni Davidov saborac iz Deep Purple dana – Glen Hughes sa svojim The Dead Daisies, sastavljenim od vrhunskih muzičara.

Ushićeni što će imati priliku da sviraju pred našom publikom, The Dead Daisies su snimili specijalnu video poruku za svoje obožavaoce:

Inače, The Dead Daisies su trenutno u žiži interesovanja muzičke scene, jer su izdali novi singl i spot „Radiance“, posebno snimljen u metaverse tehnologiji.

Glen Hughes i ekipa su samim tim pioniri u korišćenju Avakin Life 3D Virtual World aplikacije kojom će moći virtuelno da se druže sa svojom publikom putem posebno kreiranih avatara.

Ulaznice za Whitesnake/The Dead Daisies koncert na Tašmajdanu su pred rasprodajom.

Bonus video: Koncert Iron Maiden-a u punoj Areni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar