"Vreme smrti" smo jako dobro i predano radili sa Mićanovićem, sa Žarkom Lauševićem i sa Ivanom Živkovićem koji je rediteljem, kaže Svetozar Cvetković u "Probudi se".

Gledate ga kao Nikolu Pašića u seriji „Vreme smrti“. Još uvek je vruća i sveža premijera predstave „Kako sam naučila da vozim“ u Hartefakt kući, večeras je i prva repriza. Sprema se i za novu predstavu „Nestajanje“ u „Ateljeu 212“, premijera se očekuje krajem aprila… Ovo su više nego dovoljni povodi da ovog jutra „Probudi se“ ugosti glumca Svetozara Cvetkovića.

– „Vreme smrti“ smo jako dobro i predano radili. Sa Mićanovićem, sa Žarkom Lauševićem, sa Ivanom Živkovićem koji je rediteljem… Bilo je veliko zadovoljstvo raditi sa svim tim ljudima, i sa jednom velikom grupom mladih glumaca za koje su se pojavile uloge. Mislim da je to jako značajno za celu trilogiju koju je kao izvršni producent radio Goran Šušljik, i ostaje kao trag ekranizacije jednog našeg pisca koga kao što znamo zovemo „ocem nacije“ – kaže između ostalog Svetozar Cvetković za „Probudi se“.

Kompletno njegovo gostovanje možete videti u gornjem snimku.

Bonus video: Vreme smrti je veliko delo i sada ga oživljavaju veliki glumci

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar