Foto: Promo, EPA-EFE/NINA PROMMER

Izdavačka kuća iz Beograda, System Comics prethodne nedelje na Sajmu knjiga predstavila je novo izdanje - prvi broj iz strip serijala BRZRKR - "Rat bez kraja, čovek bez granica", čiji je tvorac i koscenarista poznati holivudski glumac Kijanu Rivs. U pitanju je strip serijal u 12 nastavaka.

Čovek poznat kao B. napola je smrtnik, napola bog, proklet i prinuđen na nasilje. Nakon što je vekovima lutao svetom, B. je možda konačno pronašao utočište – rad za vladu SAD, za koju se bori u bitkama previše opasnim i previše nasilnim za bilo koga drugog. U zamenu za to, B. će dobiti jedino što želi – istinu o svom beskrajnom, krvlju natopljenom životu… i kako da ga okonča.

Foto: Promo

Kijanu Rivs, glumac poznat po filmovima „Džon Vik“ i „Matriks“ debitovao je u pisanju strip scenarija zajedno sa koscenaristom Njujork Tajmsove liste bestselera, Metom Kajndom (Folklords, Grass Kings) i poznatim crtačem Ronom Garnijem (Wolverine, Captain America) u surovo nasilnom novom serijalu o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove.“

Foto: Promo

BRZRKR je najskuplji strip ikada na Kikstarter platformi, ali i najprodavaniji originalni strip serijal u poslednjih 25 godina. Strip je objavljen početkom septembra i za samo tri dana prodat u 650.000 primeraka.

– Stvaranje i učestvovanje u pisanju stripa BRZRKR bilo je jako uzbudljivo iskustvo, budući da obožavam stripove još od detinjstva. Stripovi su imali značajan umetnički uticaj tokom cele moje karijere – kaže poznati glumac, Kijanu Rivs.

Foto: Promo

Bonus video: Mads Mikelsen deli autograme u Sarajevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar