Sluškinjina priča Foto:Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Peta sezona serije "Sluškinjina priča", snimljene po knjizi Margaret Atvud, stiže na Hulu 14. septembra i na HBO 19. septembra, a izašao je i novi trejler koji prikazuje samo deo onoga što očekuje Džun Ozborn (Elizabet Mos).

U video klipu koji traje dva minuta, prikazane su scene iz četvrte sezone, ali i gomila novog materijala koji nagoveštava ono što će se dešavati u petoj. Ono čega se prvo podsećamo je Fredova smrt kojom je završena poslednja epizoda, a ono što možemo videti je da će „posao“ preuzeti trudna udovica Serena.

Sluškinjina priča Foto:Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

U trejleru se pojavljuju i Luk, Nikol, tetka Lidija i ostali likovi koji će svako na svoj način učestvovati u Džuninoj osveti i pronalasku ćerke Hane.

Elizabet Mos u „Sluškinjinoj priči“, teškoj drami sa elementima trilera i naučne fantastike, smeštenoj u budućnost, nakon Drugog američkog građanskog rata, u društvo u kom žene koje mogu da imaju potomstvo drže kao robinje, nazvane „sluškinje“, i primoravaju ih da rađaju, igra naslovnu ulogu. Za ulogu Džun Ozborn u toj seriji nagrađena je drugim Zlatnim globusom u karijeri i Emijem.

Ostaje nam da vidimo da li sledi konačan pad Gilijarda…

Bonus video: Dejan Stojiljković: Šta da očekujemo od serije „Kuća zmaja“?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar