Slobodan Trkulj Foto: Bojan Petrović

Slobodan Trkulja najavio je koncert u Kombank dvorani za 13. mart.

„Specifična je situacija za nas umetnike da ne možemo da sviramo, pa se radujem prvom koncertu posle godinu dana. Bend moj i ja smo željni svirke, puni smo energije, imamo potrebu da sviramo i siguran sam da će koncert biti energičan. Veća nam je želja za svirkom, i veća mi je frizura J. Poštovaćemo sve epidemiloške mere, dozvoljeno je ulazak samo 500 ljudi, razmak između sedenja, ali nas to neće sprečiti da svi zajedno uživamo“, izjavio je Trkulja.

Pročitajte još:

Najavio je i da će Kineski festival svetla, čiji je osnivač i inicijator, u Beogradu i Novom Sadu, biti produžen do 1. marta.

Slobodan Trkulja sa svojim sastavom „Balkanopolis“ oplemenjuje globalnu muzičku scenu tradicijom Balkana u modernom ruhu. Kao solista je sarađivao sa svetskim umetnicima poput Marize, Dalarasa, Olete Adams, Josipe Lisac, sa proslavljenim, holandskim Metropol orkestrom, te vrhunskim džez i filharmonijskim orkestrima.

Ulaznice za predstojeći koncert možete nabaviti po ceni od 1.800, 2.200 i 2.500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs kao i na blagajni Kombank dvorane.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar